MSI 2080Ti vs 2080 SUPER

TuncTerli

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar..
Bir konu hakkında danışacaktım. 2 adet kart arasında git-gel yaşıyorum.
MSI Gaming Trio 2080Ti vs MSI Gaming X Trio 2080 SUPER.

Gaming Trio 2080Ti : 11GB, 352Bit, Bellek Hızı : 14000MHz, Çekirdek Hızı : 1635MHz
Gaming X Trio 2080 SUPER : 8GB, 256Bit, Bellek Hızı : 15500MHz, Çekirdek Hızı : 1845MHz

Sizce hangisi alınmaya değer? Fiyat bakımından düşünecek olursa çok az fark var aralarında.
Şuan kullandığım kart ROG STRIX 5700XT. NVIDIA kullanmak istediğimden ötürü satacağım.
Ağırlıkla oyun oynuyorum sistemimde. Şimdiden teşekkürler..

Bence yaza kadar bekle, haziran gibi stok sorunu düzelecek diye vaatleri var NVIDIA'nın. Stok sorunu düzelince temizinden 3080 çekersin. Fiyat olarak 2080 Ti'dan daha ucuz olacaktır.

Ama şöyle düşünün, benim ekran kartımı şuan 7k'ya alacak var. Ben Ti ve ya S'i 6-6.5k arası alıcam. Bende şahsen 2080S veya Ti modellerinin benim kartımdan daha iyi olduğunu düşünerekten böyle bir karar kıldım. Ama hangisi daha iyi mesele burada :)

Aralarındaki farkları belirttim Ti vs S olarak size, bende biliyorum tabii ki 3000 serisi varken onu almasını ama stoklar düzeldiğinde benim kartım 7000TL etmeyecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı