MSI 23.6" OPTIX MAG241C vs AOC 24" C24G1

228209

Kilopat
Merhabalar. Şu iki monitör arasında yaklaşık 3-4 gündür gidip geliyorum. İkisinin de fiyatı aynı sadece MSI'ın aslında 1 tık daha iyi olması kafamı karıştırıyor. Şöyle ki araştırmalarıma göre parlaklık değeri MSI 300 CD - AOC 250 CD, dinamik kontrast oranı MSI 100 Milyon'da bir, AOC 80 Milyon'da bir, sRGB değeri MSI %115, AOC %99, Renk derinliği MSI 8 Bit, AOC (6+FRC) yani sanırsam MSI AOC'tan 1 tık daha iyi. Ama AOC'un talebi ve iyi yönde olan yorumları daha fazla hem yurtiçi hem de yurtdışında. Kafam çok karıştı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ekran kartım 1070 Ti en stabil çalışan hangisiyse onu almak isterim. ( G-Sync konusunda. )

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Msı olan tabiki. Cevabını bile kendin vermişsin aslında.
Msı Mag27cq, Mag271cqR, Mag271cr kullandığım moniyötlerden.
Msı olan tabiki. Cevabını bile kendin vermişsin aslında.
Msı Mag27cq, Mag271cqR, Mag271cr kullandığım moniyötlerden.

Çözüm
AOC'un talebi bu kadar fazlayken MSI'inki neden düşük kalmış sizce? Ve MSI'da ışık sızması var diye okudumda az önce ne kadar doğrudur?
Güncel arkadaşlar.

Son düzenleme:
AOC'un talebi bu kadar fazlayken MSI'inki neden düşük kalmış sizce? Ve MSI'da ışık sızması var diye okudumda az önce ne kadar doğrudur?
Güncel arkadaşlar.
MSI monitör sektörüne yeni girdi Aoc ise eski köklü bir firma ve kısacası Aoc daha bilindik olduğu için alanı çok bunun yanında bir diğer etken de Aoc'un ucuz monitörleri de olması örneğin 700-800 tl ye bile monitörü var msı ın ise 1600 liradan başlıyor alınabilir lik farkı var.
Işık sızması benim kullandığım monitörler de yok. Daha doğrusu yok dememeyim çok az zaten ışık sızması olmayan monitör arıyorsan oled alman lazım onunda fiyatları belli.

itopyadan sıkıntı yaşarsın vatandan al defolu gelenler oluyor genelikle ya da teşhir ürünü yeni aldım bende msi modelini aoc'da yırtılmalar oluyor msi bandı süper .

MSI alırsan black tuner ayarındaki tutarsızlık yüzünden kafayı yeme ihtimalin var. Ayrıca freesync / gsync teknolojileri 1ms yani hızlı mod ile birlikte tutarlı çalışamıyor. Monitörün tepkime hızını en yavaşa getirmen gerekli. Curved monitörlerin genel sıkıntısıdır bu aynı zamanda. AOC’da durum ne bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…