MSI 23.6" Optix MAG241CV vs AOC 24" C24G1 vs ASUS TUF 23.6" VG24VQ

amoorf

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, aşağıda ki monitörler arasın da kaldım. Sizce hangisini almalıyım.
PUBG Mobile ve Adobe Premier Pro işi ile ilgileniyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sizin önereceğiniz 27ınc'de olabilir.

Mouse hediyeli olan monitör.

M
AOC. Kalite ve ömür bakımından rakiplerinden daha iyi, mouse hediyesi de güzel. MSI zaten stokta yokmuş.
Merhaba, AOC'un bir çok yer de ölü piksel 'e sahip çıkmayıp tüketici hakem heyetine gönderme olaylarını okudum. Sizce yine de alınır mı?
Bence MSI almayın ben pek sevemedim.
Aslında Asus TUF serisi baya hoşuma gitti.

M
Merhaba, AOC'un bir çok yer de ölü piksel 'e sahip çıkmayıp tüketici hakem heyetine gönderme olaylarını okudum. Sizce yine de alınır mı?

Şurada da biri ASUS TUF ile uğraştığını söylemiş, AOC ile iade yapmışlar. 14 günlük süren var ölü piksel görürsen direkt gönderirsin sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum oldukça popüler ve çok kullanılan bir monitör bu. Şahsen ASUS TUF ürünlerini kalitesiz buluyorum. ROG Strix olsaydı ASUS al derdim.

Şurada da biri ASUS TUF ile uğraştığını söylemiş, AOC ile iade yapmışlar. 14 günlük süren var ölü piksel görürsen direkt gönderirsin sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum oldukça popüler ve çok kullanılan bir monitör bu. Şahsen ASUS TUF ürünlerini kalitesiz buluyorum. ROG Strix olsaydı ASUS al derdim.

O halde alıyorum AOC 'u çabuk kandım bu sefer 😂😂

O halde alıyorum AOC 'u çabuk kandım bu sefer 😂😂

Ayakları, tasarımı ve AOC markasının asıl işinin monitör olması uzun vadede bu markaya yönlendiriyor. Şu halde mouse hediyesi de güzel. Rakiplerinden MSI en çok şikayet edilen monitör yurtdışında özellikle, ASUS TUF da onun seviyesinde çok reklamı yapılıyor ama ne kadar kaliteli tartışılır. Monitör ciddi iştir uzun yıllar kullanmak için AOC markasını başarılı buluyorum, garanti bitince sağdan soldan sorun çıkma riskini de azaltırsın. Hayırlı olsun şimdiden.

Ayakları, tasarımı ve AOC markasının asıl işinin monitör olması uzun vadede bu markaya yönlendiriyor. Şu halde mouse hediyesi de güzel. Rakiplerinden MSI en çok şikayet edilen monitör yurtdışında özellikle, ASUS TUF da onun seviyesinde çok reklamı yapılıyor ama ne kadar kaliteli tartışılır. Monitör ciddi iştir uzun yıllar kullanmak için AOC markasını başarılı buluyorum, garanti bitince sağdan soldan sorun çıkma riskini de azaltırsın. Hayırlı olsun şimdiden.

Çok teşekkür ederim yorumun için. TUF serisi için yapılan yorumlar gerçekten F/P olarak görüyordum. AOC 'u hiç araştırmamıştım, biraz daha göz gezdirdim. AOC tercih ediyorum kesinlikle, tekrardan teşekkür ederim
@kino Merhaba, AOC monitörü aldım fakat PUBG Mobile 'de F11 ile ekranı büyüttüğüm de ekranın belirli yerlerin de Ekran gidip geliyor gibi renk dalgalanması oluyor gibi. Normal ekrandayken yok ama PUBG Mobile 'de böyle bir sorun var
FreeSync özelliğini kapatınca düzeldi 🤦🏻‍♂️

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı