MSI 23.8 Optix G242 nasıl?

Servisiyle uğraşılmaz. Hiçbir MSI monitörü önermem. Bütçe belirtirseniz başka model önerebilirim.

Alınabilir tabii ama daha ucuz bir monitör bulunabilir aynı özelliklerde.

Amazon'dan Msi monitör alınır. Amazon 2 yıl boyunca garanti veriyor bir sorun çıkarsa yenisini verirler. Msi monitör alınmaz ama Amazondan Msi monitör alınır.

G241 varken alınmaz. G241 ile değerler yakın ama G241 native 8bit, G242 6bit+FRC.

Kanka işte Max 2K
Her monitörede bir şey diyorlar anlamıyorum bilgisayardan daha zor işmiş monitör almak.
Amazon'dan MSI monitör alınır. Amazon 2 yıl boyunca garanti veriyor bir sorun çıkarsa yenisini verirler. MSI monitör alınmaz ama Amazon'dan MSI monitör alınır.

Başka monitör olmuyor mu kanka 2K ya MSI hakkında o kadar çok şey duydum ki yani alasım gelmedi bee.

Ben memnunum G241 kullanıyorum. Teknoloji işi birazcık da şans işi. Her monitöre illa laf eden biri çıkar yani. Monitör konusunda bütçen yüksek olmadığı sürece hiç bir marka tam garanti vermiyor.

Ben memnunum G241 kullanıyorum. Teknoloji işi birazcık da şans işi. Her monitöre illa laf eden biri çıkar yani. Monitör konusunda bütçen yüksek olmadığı sürece hiçbir marka tam garanti vermiyor.

Ne zamandır kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…