MSI 24" G2412F 180 Hz monitör alınır mı?

Ya bırak kardeşim 65 Hz ile 165 Hz arasında fark yok ne demek ya dalga geçer gibi yazmışsın birisi en düşük Samsung hissiyatı diğeri son model iPhone hissiyatı veriyor dostum ben inanmıyorum senin önünde 5 tane monitör olduğunu.

Bence de inanma eksik yazdım 1 tane de projeksiyon var. 2 oyun PC 2 konsol. 2TV de var. Ortaya tek noktaya bakarsam hrz fark ediyor ama genele baktığım için fark yok. FPS yerine 4K tercih ediyorum. FPS de sadece 60 altı etki ediyor. Üzeri aynı. Benim gözümde problem var beklide. Defalarca test ettim bana aynı geliyor.

Ben ve benim çevremdeki arkadaşlarla da çok inceledik. Fark yok. Sadece ben değilim.

O yüzden çoğu oyunu 4K da oynuyorum.

Son düzenleme:
Evet dostum. Senin bindiğin araç da ibre 240 ama sen trafikte 240giden gördün mü? Evet boşa.

Bende 60 120 165 5 monitör var. Farkı anlayabilirim diye düşünüyorum.
Sony HP MSI 2 Lenovo aralarındaki hrz farkından çok renk farkı etkiliyor. CS2 LoL Diablo Forza5 seviyorum.

Ben alma demiyorum zaten ucuz 3500'den fazla etmez FHD bir cihaz. IPS olmak şartı ile.

180hrz kadar satılıyor renkler hep birbirine yakın. 60'dan 180 geçmek istiyorsan gereksiz. 5.5 cebinde kalsın.
Kardeş verdiğin örnekten anlaşılıyor bu işten anlamadığın yorma kendini

Bence de inanma eksik yazdım 1 tane de projeksiyon var. 2 oyun PC 2 konsol. 2TV de var. Ortaya tek noktaya bakarsam hrz fark ediyor ama genele baktığım için fark yok. FPS yerine 4K tercih ediyorum. FPS de sadece 60 altı etki ediyor. Üzeri aynı. Benim gözümde problem var beklide. Defalarca test ettim bana aynı geliyor.

Ben ve benim çevremdeki arkadaşlarla da çok inceledik. Fark yok. Sadece ben değilim.

O yüzden çoğu oyunu 4K da oynuyorum.

Dostum sana şimdi uzunca açıklamak isterim ama yaşından ötürü bir şeyin değişmiyiceğini biliyorum Hz değerleri oyunlarda aldığın FPS ile orantılı oldugundan ve sen oyundan 60 FPS zaten alıyor isen o monitör her zaman 60 Hz de kalır bu sebep ile senin farkı anlaman için bilgisayar parçalarını yükseltmen lazımki asıl Hz değerlerin farkını anlayabilesin :)

Dostum sana şimdi uzunca açıklamak isterim ama yaşından ötürü bir şeyin değişmiyiceğini biliyorum Hz değerleri oyunlarda aldığın FPS ile orantılı oldugundan ve sen oyundan 60 FPS zaten alıyor isen o monitör her zaman 60 Hz de kalır bu sebep ile senin farkı anlaman için bilgisayar parçalarını yükseltmen lazımki asıl Hz değerlerin farkını anlayabilesin :)

Ben zaten 200hrz oynuyorum ama 60 ile aynı. Çok iyi odaklanmadıktan sonra hissetmiyorum. Belki benlik bir şeydir dedim arkadaşlar da aynı olduğunu söylüyor. Görüntüye odaklanırsan fark var genele odaklanırsan yok. Çok da gerekli değil. Ama artık 200hrz ucuz olduğu için alınması mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı