MSI 27" G274qpf E2 vs G272qpf

pe3ah

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 2K 27inc monitör arayisindayim Amazon'da bu 2 modeli gördüm aralarinda 300TL fark var. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Dosya Ekleri

• IMG_9060.png
    199,9 KB · Görüntüleme: 88
G272 300 nit G274 400 nit parlaklığa sahip. G274'te HDR 400 var. G272'de HDR ready. G274'te 15W Type-C girişi de var ekstra. Karşılaştırmaları var nette detaylı bakabilirsin. G274 modelini alman daha mantıklı duruyor kendi fikrimce. Ama Hangi model daha sıkıntısızsa onu al araştırıp.

Teknik özelliklere pek hakim degilim ama saydigin özellikler 300TL'lik farka deger gibi duruyor 6 ay pesin fiyatina taksitle alacagim zaten o 300TL'lik fark yok gibi bir şey oluyor. G274 modelini aliyorum o zaman teşekkür ederim.

Teknik özelliklere pek hakim degilim ama saydigin özellikler 300TL'lik farka deger gibi duruyor 6 ay pesin fiyatina taksitle alacagim zaten o 300TL'lik fark yok gibi bir şey oluyor. G274 modelini aliyorum o zaman teşekkür ederim.

Rica ederim. Bence de onu al. Hatta Amazon kendi satıcısından satın al. Herhangi bir değişim veya iade durumunda daha iyi yardımcı oluyorlar.

Rica ederim. Bence de onu al. Hatta Amazon kendi satıcısından satın al. Herhangi bir değişim veya iade durumunda daha iyi yardımcı oluyorlar.

Amazon'un kendisi MSI G272qpf satıyor.
Dey elektronik satıcı, Amazon gönderici ise MSI G274QPF satıyor. Fiyatlar aynı.
Sizce ne yapmalıyım?

Amazon'un kendisi MSI G272qpf satıyor.
Dey elektronik satıcı, Amazon gönderici ise MSI G274QPF satıyor. Fiyatlar aynı.
Sizce ne yapmalıyım?
Ben Msi G274 QPF E2 modelini aldım yeni. Renkleri güzel. Işık sızması 2 yerde biraz var ama dert edecek kadar değil. Ips paneller de zaten oluyor kaçış yok. Ölü piksel de çıkmadı. Tavsiye ederim eğer onu alacaksan. G272 modelini de detaylı karşılaştırma videolarını izleyerek siz karar verin bence. Bu arada Amazon stokları bittikçe yeniliyor genelde. Sürekli takip edin. Eğer aceleniz yoksa G274 modeli stoklarına girince alırsınız. Ölü piksel çıksa değiştirmek istersiniz çünkü. Diğer satıcıların iade değişim politikaları nasıldır bilmiyorum. Genelde sorun çıkartıyorlardı.

ASUS monitörümü iade ediyorum pazartesi günü, dolasıyıyla monitörsüz kaldım.
Bu nedenle bugün sipariş vermem gerekiyor.
Şu an 3 monitör arasındayım. MSI G274QPF VE Dell modeli çok öneriliyor.
Amazon'da almak istiyorum, MSI'ın punları düşük tereddüt ediyorum.
Dell modellerinin yenilerinde kötü panel koyup gönderiyorlarmış sanırım.

MSI G274QPF vs MSI G272QPF vs Dell G2724D​

Ben G274QPF E2 modelinden önce iki kere MSI MAG274 QPF QD E2 model monitörü Amazon'dan satın aldım. İkisinde de ölü piksel çıktı hatta birinde panelin bir tarafı beyaz ekranda daha pembe gösteriyordu. İade ettim sorunsuz. Bu iade işlemini sorunsuz yapabilmek önemli çünkü monitörü üretiyorlar ama kalite kontrol yapmadan kullanıcıya sunuyorlar. Sonra biz uğraşıyoruz. 2024 senesinde çıkan MSI monitörler de çok ölü piksel çıkıyor gibi bir durum var yorumlara bakınca da anlaşılıyor. Ama yine de şans işi. Çıkmayadabilir. Her nereden alacaksanız alın iade ve değişim yapabiliyorlar mi ilk satın aldığınız da onu sorun öyle alın. Benim size tavsiyem G274 QPF E2 olur.

MSI G272QPF E2 modelini alırsam pişman olur muyum?
Satıcı ve gönderen Amazon olduğu için hem değişim hem iade yapılabiliyor.
MSI G274QPF E2 ise satıcı Dey elektronik ve gönderen Amazon.
Amazon gönderdiği için, ürünü istemiyorum diyerek kolayca iade edebilir miyim?
Fiyatları aynı, eğer aralarında parlaklık harici bir fark yoksa G272 alabilirim.
Kendi ASUS monitörüm 250 nit parlaklık ve %30'da kullanıyorum.

MSI G274QPF E2 - MSI G272QPF E2 Karşılaştırması - Epey Buradan istersen bakıp karar ver renk olarak birbiri ile aynı sayılırlar. 300 nit parlaklık da düşük değil yeterli aslında. Siz zaten daha kısık parlaklık da kullanıyorum demişsiniz bir problem olmaz sizin için. Bence G272'yi alın eğer acil lazımsa. Acil lazım değilse fiyatları birbirine çok yakın olduğu için G274 olan modeli alın. Bu arada gönderici ve satıcı Amazon ise iade ve değişim kolay yapılabiliyor. Ama gönderici Amazon, satıcı başkasıyla o satıcının iade değişim sürecini öğrenmek gerek. İlk aldığınızda değişim yada iade yapar mı yoksa servise mi yönlendirir öğrenmek gerekli. Gaminggen.tr'ye birde bakın isterseniz. Hatta arayıp bir sorun monitör iade değişim politikaları nedir diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…