MSI 27" G274qpf E2 vs G272qpf

MSI G274QPF E2 - MSI G272QPF E2 Karşılaştırması - Epey Buradan istersen bakıp karar ver renk olarak birbiri ile aynı sayılırlar. 300 nit parlaklık da düşük değil yeterli aslında. Siz zaten daha kısık parlaklık da kullanıyorum demişsiniz bir problem olmaz sizin için. Bence G272'yi alın eğer acil lazımsa. Acil lazım değilse fiyatları birbirine çok yakın olduğu için G274 olan modeli alın. Bu arada gönderici ve satıcı Amazon ise iade ve değişim kolay yapılabiliyor. Ama gönderici Amazon, satıcı başkasıyla o satıcının iade değişim sürecini öğrenmek gerek. İlk aldığınızda değişim ya da iade yapar mı yoksa servise mi yönlendirir öğrenmek gerekli. Gaminggen.tr'ye bir de bakın isterseniz. Hatta arayıp bir sorun monitör iade değişim politikaları nedir diye.

Teşekkür ederim değerli açıklamaların için. Satıcı ve gönderen Amazon G272qpf modelini sipariş ettim. G274QPF önerilen ve daha üst model olan bir monitör ama alt model aldım.
400 nit parlaklık ve HDR 400 desteğinden mahrum kalıyorum.
Çok önemli bir şey mi sizce bu? Başka ne farkları var acaba?
Beni mutlu eder mi G272QPF? ASUS monitörümü pazartesi iade alacaklar.

Sipariş edeceğim zaman stokta 3 ürün kalmıştı, endişelenmiştim o yüzden aldım.
Eğer ki 1 ay içerisinde G274QPF modelini Amazon kendisi benzer fiyata satarsa alabilirim.

Rica etsem inceler misiniz? Son olarak uygun fiyata kaliteli hoparlör önerir misiniz?
ASUS monitörümde hoparlör vardı fakat bunda yok.

Teşekkür ederim değerli açıklamaların için. Satıcı ve gönderen Amazon G272qpf modelini sipariş ettim. G274QPF önerilen ve daha üst model olan bir monitör ama alt model aldım.
400 nit parlaklık ve HDR 400 desteğinden mahrum kalıyorum.
Çok önemli bir şey mi sizce bu? Başka ne farkları var acaba?
Beni mutlu eder mi G272QPF? ASUS monitörümü pazartesi iade alacaklar.

Sipariş edeceğim zaman stokta 3 ürün kalmıştı, endişelenmiştim o yüzden aldım.
Eğer ki 1 ay içerisinde G274QPF modelini Amazon kendisi benzer fiyata satarsa alabilirim.

Rica etsem inceler misiniz? Son olarak uygun fiyata kaliteli hoparlör önerir misiniz?
ASUS monitörümde hoparlör vardı fakat bunda yok.
En belirgin fark aralarında Hdr 400 ve Usb-C portunun G272 modelinde olmaması ama inanın Hdr 400 olup olmaması önemli değil. Gerçek bir Hdr deneyimi vermiyorlar zaten 400 nit parlaklığı olduğu için. Bende açıp kullanmıyorum hiç bir eksiklik hissetmezsiniz. Siz aldığınız monitörü kurun bakın sorunu yoksa kullanmaya devam edin iyi bir modeldir. Hoparlör olarak bence yeni konu açıp bilen arkadaşlardan fikir alın benim pek bir fikrim yok.

En belirgin fark aralarında HDR 400 ve USB-C portunun G272 modelinde olmaması ama inanın HDR 400 olup olmaması önemli değil. Gerçek bir HDR deneyimi vermiyorlar zaten 400 nit parlaklığı olduğu için. Bende açıp kullanmıyorum hiçbir eksiklik hissetmezsiniz. Siz aldığınız monitörü kurun bakın sorunu yoksa kullanmaya devam edin iyi bir modeldir. Hoparlör olarak bence yeni konu açıp bilen arkadaşlardan fikir alın benim pek bir fikrim yok.

Çok teşekkürler <3 eğer fark USB ve HDR ise canımız sağ olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı