MSI 27" G274qpf E2 vs G272qpf

Teşekkür ederim değerli açıklamaların için. Satıcı ve gönderen Amazon G272qpf modelini sipariş ettim. G274QPF önerilen ve daha üst model olan bir monitör ama alt model aldım.
400 nit parlaklık ve HDR 400 desteğinden mahrum kalıyorum.
Çok önemli bir şey mi sizce bu? Başka ne farkları var acaba?
Beni mutlu eder mi G272QPF? ASUS monitörümü pazartesi iade alacaklar.

Sipariş edeceğim zaman stokta 3 ürün kalmıştı, endişelenmiştim o yüzden aldım.
Eğer ki 1 ay içerisinde G274QPF modelini Amazon kendisi benzer fiyata satarsa alabilirim.

Rica etsem inceler misiniz? Son olarak uygun fiyata kaliteli hoparlör önerir misiniz?
ASUS monitörümde hoparlör vardı fakat bunda yok.

En belirgin fark aralarında Hdr 400 ve Usb-C portunun G272 modelinde olmaması ama inanın Hdr 400 olup olmaması önemli değil. Gerçek bir Hdr deneyimi vermiyorlar zaten 400 nit parlaklığı olduğu için. Bende açıp kullanmıyorum hiç bir eksiklik hissetmezsiniz. Siz aldığınız monitörü kurun bakın sorunu yoksa kullanmaya devam edin iyi bir modeldir. Hoparlör olarak bence yeni konu açıp bilen arkadaşlardan fikir alın benim pek bir fikrim yok.

Çok teşekkürler <3 eğer fark USB ve HDR ise canımız sağ olsun.

Teknik özelliklere pek hakim degilim ama saydigin özellikler 300TL'lik farka deger gibi duruyor 6 ay pesin fiyatina taksitle alacagim zaten o 300TL'lik fark yok gibi bir şey oluyor. G274 modelini aliyorum o zaman teşekkür ederim.
2 ayda fiyat farkı 3000 tlye çıkmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…