Merhaba arkadaşlar. MSI 27" G274QPF-QD model bir monitörüm vardı 11 ay sonra arıza verdi ve İtopya'dan iade alacağım. İtopya benzeri sitelerden almayı planlıyorum tekrardan. Önceki monitörüm bu;
www.itopya.com
Buna benzer monitör arıyorum ve MSI'dan memnum kaldığım için ilk tercihim yine MSI. Aradığım özellikler 2K ~165 Hz IPS panel. Bütçe maksimum 15000₺. Bu monitörü buldum, iyi yorumlar gördüm. Bu monitör iyi midir yoksa önerebileceğiniz başka bir monitör var mı?
www.itopya.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Buna benzer monitör arıyorum ve MSI'dan memnum kaldığım için ilk tercihim yine MSI. Aradığım özellikler 2K ~165 Hz IPS panel. Bütçe maksimum 15000₺. Bu monitörü buldum, iyi yorumlar gördüm. Bu monitör iyi midir yoksa önerebileceğiniz başka bir monitör var mı?
MSI MAG 274QRF QD E2 27" 165Hz 1ms HDMI DP Type-C USB 2.0 Adaptive Sync Pivot HDR400 WQHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 274QRF QD E2 27" 165Hz 1ms HDMI DP Type-C USB 2.0 Adaptive Sync Pivot HDR400 WQHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 274QRF QD E2 ITOPYA'da