İnceleme MSI 27" MAG 274QRFW

Monitörüm geldi arkadaşlar sizin monitör ayağındaki demirlerde pasli gibi mi yoksa sadece bende mi böyle.

Şöylre, daha monitoru kullanma firsatim olmadi hdmi kablosu alacagim.

Dosya Ekleri

• 20240329_160237.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 132
Monitörü kurmuş bulunmaktayım. Ölü piksel cikmadi. Sorunsuz sekilde geldi. 1080pden sonra 2K gercekten farkettiriyormus. Ayrica eski monitörümün ne kadar alcakta kaldigini anlamış oldum. Göz hizama getirince gercekten güzel hissettirdi. Görüntü kalitesini beğendim. Ayarlardan yapilmasi gereken var mi bilmiyorum. 180hz dışında.

Bende kurdum 2k bambaska dunya cok hoşuma gitti olu piksel ile karsilasmadim. Renkler çok canli ve hoş geliyor. Fakat masaustu ve web siteleri epey kuculdu 125% e yükseltsem sorun yaşar miyim?

Ben de ürünü açtım. Belli belirsiz 1 tane ölü pixel var ama sorun etmiyorum. Sol ve sağ köşede ışık sızması var ama öyle abartılı değil. Gosting hiçbir şekilde yok. AOC C24G1 24" 1ms VA panel Curved kullanıyordum arada inanılmaz bir fark var. AOC da her yer de ışık sızması ve gosting vardı. Curved'ten geçtiğim için MSI büyük görünüyor ancak alıştım bile monitörün beyaz olması gerçekten masayı ve çevresini ferahlatıyor diyebilirim. 2K da oyun oynamak inanılmaz güzel grafikler daha bir canlı ve net IPS olduğu için renkler daha gerçekçi keşke böyle teknolojilere ulaşmak almak bu kadar zor olmasaydı resmen maaşın yarısı gitti. Arkada olan ışık neredeyse yok gibi madem öyle bir şey yapıyorsunuz biraz daha büyük ve canlı yapın. Kesinlikle aldığıma pişman değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…