İnceleme MSI 27" MAG 274QRFW

Hocam özellikle MSI monitörlerinde hep çıkıyor ölü piksel.

Teşekkürler hocam. gaming.gen.tr 'den almıştım ürünü, iade anlamında bir sıkıntı yaşamam sanırım değil mi ? Kutusu açılmış, kullanılmış diye iptal edemezler yani.

İade kısmında şöyle yazmışlar

Gerçi şöyle de bir gerçek var. THH'ye başvurup öyle yada böyle iadeyi onaylatabilirim.

Ürünü taksitle almıştım, yeni taksit düzenlemesiyle artık taksit yapılamayacak. Bana eksisi bu olacak bu durumun. Değişim kabul etmezler sanırım.

Şuan sadece itopya'da uygun fiyata ürün var. Aslında iade sürecini başlatıp, buradan da yeni sipariş mi versem hemen acaba. Son gün, son şans

Neden herşeyi yazıyorum, akıllarında soru işareti olan arkadaşlarda kafama takılıpta cevabını bulduğum şeylerden faydalanabilsin. Sesli düşünme gibi yani Yanlış bir yorum yaptıysam da, doğrusuna yönlendirebilsinler diye.

Son düzenleme:
Amazondan alan var mı? Ebrar bilgisayar nasıldır?
Ben ebrar bilgisayardan aldım hepsiburada üzerinden, sorunsuz geldi. Ama şuan ebrar bilgisayarda stoklarda var mıdır bilmiyorum, şuan sadece hepsiburada'da "Techburada" diye bir satıcıda gözüküyor stok. Satıcı puanıda yüksek ama bilemiyorum tam olarak.

Bunu dener misiniz?

AUO M270DAN08.2 cikarsa MAG274QRF ve MAG274QRF-QD ile ayni panele sahip demektir, BOE ME270QHB-NF0 cikarsa G274QPF ve G274QPF-QD ile ayni panele sahip demektir.

Hayirli olsun.

Elinize sağlık detaylı bi inceleme olmuş.

QD E2 versiyonuna +2K vermeye değer mi sizce?
Az farkla QD alinabiliyorsa her zaman deger lakin MAG274QRF-QD E2, G274QPF-QD'nin arka aydinlatmasi degistirilmis ama cok benzer bir versiyonu olabilir cunku kullanilan paneller ayni, ikisinde de BOE ME270QHB-NF0 var. Arka aydinlatma bile belki aynidir ama bunu anca monitorun incelemeleri ciktiginda olcum verilerine bakarak yorumlayabiliriz.

Son düzenleme:

Benim bu şekilde.

Dosya Ekleri

• IMG_0106.jpeg
    137,9 KB · Görüntüleme: 141
Benim bu şekilde.
Tamamdir, G274QPF ve G274QPF-QD ile ayni paneli kullaniyor. Onceki MAG274QRF ve MAG274QRF-QD'den tamamen bagimsiz bir model uretilmis.

Tamamdir, G274qpf ve G274QPF-QD ile ayni paneli kullaniyor. Onceki MAG274QRF ve MAG274QRF-QD'den tamamen bagimsiz bir model uretilmis.

Peki almış olduğumuz bu monitörü hangi renk ayarların da kullanmalıyım. Kablo olarak da DP mu yoksa HDMI mı takılmalı.

Peki almış olduğumuz bu monitörü hangi renk ayarlarında kullanmalıyım.
Eğer doğruyu amaçlıyorsan aşağıdaki sitelerde bulunan test görselleri yardımıyla monitör ayarlarını kurcalayabilirsin.

Ama diyorsan ki ben doğruyu aramıyorum, o zaman kendi göz zevkine göre ayarlama yap.
Kablo olarak da DP mu yoksa HDMI mı takılmalı?
DP ile kullan. HDMI ile 144 Hz veriyormuş maksimum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…