İnceleme MSI 27" MAG 274QRFW

Ben Amazon üzerinden Ebrar Bilgisayar satıcısından aldım. 2 günde elime ulaştı. Ölü piksel, Ghosting yok sadece biraz ips glow var o da rahatsız etmiyor.
Bende arkadas gibi hepsiburada üzerinden ebrar bilgisayardan aldim. Cok memnunum İlk basta laptop ile baglanti yaptigim icin ghosting var gibi geldi. Kablolari degistirdim bana göre hic sikinti yok. Ben parlaklik, renk cok begendim. 165 hz alabiliyorum. 180 de titreme yapiyor ekran. Sanirim kablo desteklemiyor. 2k 240hz kablo bulabilsem uyguna onu alicam

Dosya Ekleri

• IMG_20240330_185004.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 151

Monitörü ben de aldım. Gece kurulumu yapacağım. İçinden çıkan kablo 180Hz'yi desteklemiyor mu yoksa laptopdan dolayı mı böyle. Ona göre kaliteli bir DP kablo alalım.

Monitörü ben de aldım. Gece kurulumu yapacağım. İçinden çıkan kablo 180Hz'yi desteklemiyor mu yoksa laptopdan dolayı mı böyle. Ona göre kaliteli bir DP kablo alalım.
Benim laptopun dp girişi type c şeklinde. Birçok laptop böyle. Laptop kaynaklı normalde kablo destekliyordur sanırım. Ben pusat marka type c to dp aldım oda 165 hz destekliyor. 180 hz de titreme yapıyor ekran. paugge varmış heralde ama onu bulamadım.

İçerisindeki display portu kullanmadım o yüzden birşey diyemeyeceğim. Bende de laptop var ve dp çıkışı mini dp olduğu için Paugge marka kabloyla kullandım.

İçinden çıkan Dp kabloyu kullandım ancak hdmi1 no signal hatası alıyorum, neden oluyor anlam veremedim, yardımcı olabilecek var mı @Saint Lucia

Son düzenleme:
Bu monitör geç açılıyor sanki 1-2 saniye kadar.
Ana monitör olarak kullanıyorum, 2. monitörüm (Asus VG248QE) bundan daha hızlı açılıyor.

Önceden Asus ana monitörüm idi, 2. monitör ile neredeyse eş zamanlı açılıyorlardı.

Bu monitörün geç açılmasından ötürü, 2. monitör ilk açılınca, ana ekran olarak onu algılıyor windows ve herşey orada açılıyor. Sonradan Dell açılınca, ana monitör olarak ona geçiş yapıyor ama bazı açık programlar 2. monitörde kalıyor.

Dert mi ? değil. Ama dikkatimi çekiyor her seferinde.

İçinden çıkan DP kabloyu kullandım ancak HDMI1 no signal hatası alıyorum, neden oluyor anlam veremedim, yardımcı olabilecek var mı @Saint Lucia

Kablo takılı olmadan o hatayı vermemesi gerekir. Yanlış porta bağlamış olabilir misiniz? Görüntü aldığın porta bağlantı yapamadıysan ve diğer port HDMI'ye bağlıysa görüntü gelmediği için sinyal yok hatası alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…