İnceleme MSI 27" MAG 274QRFW

Hocam ben bugün sipariş etmeyi düşünüyorum kontrast oranı iyi mi siyah renkler gri gözüküyor mu gözü yoruyor mu yardımcı olursan çok memnun olurum.

Geldiğinde görüşlerimi paylaşmıştım. Siyahlar gerçek siyah. FPS oyunlarında FPS modu açıyorum ki karanlıktakiler gözüksün Renkler beni gayet tatmin etti. Daha parlak ekranları arkadaşlarımda kullandım ancak bu da fazlasıyla yeterli. Şayet arkamda cam bulunuyor. Bu monitörde tek ah bu da olsaydı diyebileceğim gömülü hoparlör. Geri kalan her şeyden çok memnunum.
Hocam ben bugün sipariş etmeyi düşünüyorum kontrast oranı iyi mi siyah renkler gri gözüküyor mu gözü yoruyor mu yardımcı olursan çok memnun olurum.

Son düzenleme:

Hocam İtopya'dan sipariş geçeceğim yarın, monitörü ne zmandır kullanıyorsunuzdur?
İlk sorum; ölü piksel türeme durumu oldu mu?
İkinci olarak; ölü piksel cıkarsa ne yazıp yollamam lazım? Değişim yapılmıyor diyor bazı İtopya müşterileri, sizin monitörünüzde ise değişim sağlamışlar nasıl gelişti bu olay?
Son sorum ise; memnun musunuz, yorumlarınızı alabilir miyim? 3070 Ti ile kullanacağım monitörü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölü piksel türeme oldu benim monitörümde daha bugün kargoya garanti için verdim sonuçları paylaşırım daha sonra.

Kulaklık çıkışını kullanmayacaksanız gayet memnun edecek bir monitör ben 3060 ile kullanıyorum 2K ya yeterli geldi ama çok oyun oynayan birisi değilim Valorant vesaire takılıyorum.

Korkutucu bir durum, yarın sipariş geçeceğim, acaba her monitör markasında türeme mi oluyordur yoksa MSI için özel bir durummu bu?

Memnunum 1 2 ay oldu sanirim. Ölü piksel hiç kontrol etmedim, pek umurunda olmadı.
30 gün geçmemişse müşteri hizmetlerini arayın direkt kargo günü veriyor zaten. İcine kağıda şikayetinizi yazıyorsunuz, sonra sizi değişim mi iade mi olsun diye arıyorlar hatırladığım kadarıyla.
Bana yollanan faturada, müşteri memnuniyeti için tek seferlik değişim yazıyordu yani muhtemelen ilk değişim talebiniz mecburen onaylaniyor.

Korkutucu bir durum, yarın sipariş geçeceğim, acaba her monitör markasında türeme mi oluyordur yoksa MSI için özel bir durum mu bu?
Ben ilk defa arkadaş sorunca bu durumun başkalarının yaşadığını anladım galiba başka bir yerde hiç rast gelmedim türeme gibi bir duruma garantiden gelince tekrar bakarız artık.

Ben ilk defa arkadaş sorunca bu durumun başkalarının yaşadığını anladım galiba başka bir yerde hiç rast gelmedim türeme gibi bir duruma garantiden gelince tekrar bakarız artık.
ne oldu garanti ne söyledi hocam?

3 Temmuzda kargom teslim edildi içine kağıt ile arızayı belirtip yollanmam istendi buna istinaden garantiden aranmadım ancak geri dönünce bilgilendirme yapabilirim beklemedeyim.
BENDE SAĞ 1 SOL 1 2 ÖLÜ PİKSEL CIKTI, BU ALDIGIM5. MONİTÖR FELAN, HER MARKADAN ALDIM, SANIRIM KRONİK BİR SORUN, DEĞİŞİME YOLLAMAYACAĞIM CÜNKÜ SIKILDIM KARGODAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…