İnceleme MSI 27" MAG 274QRFW

Hocam degisim istersem degisimden gelen urun sıkıntılı çıkarsa degisim iade hakkım olmadığını söyledi itopya, bende iade hakkımı kullanmak istediğimi yazıp yollayacağım acaba mantıklı mı davrandım?

Bence doğru yaparsınız. Bende ücret iadesi isteyip yine itopyadan aldım monitörü 1 günde geldi zaten

Tamamen tercih meselesi ya garanti ile uğraşmamış olursunuz bu şekilde ve sorunsuz ürünü temin edebilirsiniz bence.

Monitörü 1 gün boyunca kullandım genel olarak memnunum ancak dikkatimi çeken bir durum var beyaz ekranda sol taraf biraz daha koyu duruyor morumsu biraz dikkatimi çekiyor benzer problem yaşayan oldu mu?

Monitörü 1 gün boyunca kullandım genel olarak memnunum ancak dikkatimi çeken bir durum var beyaz ekranda sol taraf biraz daha koyu duruyor morumsu biraz dikkatimi çekiyor benzer problem yaşayan oldu mu?
Aaaaa... bende ölü pikselden dolayı iadeye yolladım bu gün, ama dediğin gibi mavilik benim monitörümde de vardı, monitörün sol tarafında duvar vardı acaba yansıma mı yapıyor diye düşünüyordum monitörü sağa çevirip baktığımda devam ediyordu, gözümde sorun var sanmıştım ama değilmiş... adını da bilmiyorum araştırıp bakmamıştım... çok şaşırdım acaba bu monitörün her modelinde mi var

Şuna benzer değil mi hocam? Satın alan arkadaşlar sizde beyaz ekranda kontrol edermisiniz böyle mi diye

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240709-225243_Gallery.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 63
Aynen resimdeki sınırlardaki gibi hocam tabi bu kadar koyu değil Örneğin forumdayken sol boş şerit daha koyu sağdaki şeritten

Aynen resimdeki sınırlardaki gibi hocam tabi bu kadar koyu değil Örneğin forumdayken sol boş şerit daha koyu sağdaki şeritten
Belirttigim yer kadar degilmi Hocam? Tabii bukadar koyu değil ama bebek mavisi bir beyaz cok zor görünüyor zaten, kronik mi acaba cok merak ettim

Ben kendi cihazımda böyle bir durum hatırlamıyorum gelince tekrar incelerim bence insanlarda olsa fark ederlerdi.
hocam itopyada stoklarda bitmiş siz itopyadan mı almıştınız? nasıl yapacağım bilmiyorum cok şanssızım artık stoklara da girmez şansıma, girerse de fiyatı artar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…