İnceleme MSI 27" MAG 274QRFW

Hocam bende sipariş etmeyi düşünüyorum. Hala memnun musunuz?
Görüntü kalitesi, renklerin canlılığı vs içine çekiyor mu oyun oynarken?

Bu monitörün paneli ile MAG274QRF QD un paneli hemen hemen aymı mı acaba?

Samsung Odyssey G6 G65B Türkiye'ye geldi artık bu modellerin hiçbirinin alınabilirliği kalmadı saf FPS oyuncuları dışında.

Onun tutarlı bir incelemesini göremedik VA panel inverte ghosting e müsait

Onun tutarlı bir incelemesini göremedik VA panel inverte ghosting e müsait
Var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim mini incelemem:

Burada dediğim gibi, eğer birazcık black smearing sorun edilmezse (ki dediğim gibi amacınız sadece FPS değilse etmez.) getirisi çok çok büyük. Diğer düz LCD'leri kıyaslamak saçma kalıyor hatta. Sonunda gerçekten ilerleme göstermiş bir düz LCD cidden.

Ayrıca kavramları karıştırıyorsunuz. VA inverse-ghostinge değil black smearing'e (koyu renklerdeki ghosting'e) müsait. Bu özel bir VA işte.

Hocam ben de sipariş etmeyi düşünüyorum. Hala memnun musunuz?
Görüntü kalitesi, renklerin canlılığı vs içine çekiyor mu oyun oynarken?
Ben çok memnunum monitörden, hikayeli oyunlarda 2K'da monitörle birlikte görüntü bayağı tatmin edici.

Samsung Odyssey G6 G65B Türkiye'ye geldi artık bu modellerin hiçbirinin alınabilirliği kalmadı saf FPS oyuncuları dışında.
Şu V ayak monitörler çok rahatsız edici geliyor masa üzerinde bana, seçenek olsa keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…