İnceleme MSI 27" MAG 274QRFW

Hocam bende sipariş etmeyi düşünüyorum. Hala memnun musunuz?
Görüntü kalitesi, renklerin canlılığı vs içine çekiyor mu oyun oynarken?
kaliteli bi monitör renk canlılığı çok iyi beyaz ve rgbli olması da ayrı bi olay zaten piyasada nadir bulunabilecek bir monitör

bende kullaniyorum aktif olarak gercekten cok guzel cok memnunum bundan once 3 4 2k monitor denemistim onlardan daha iyi bu fiyata yeniden dusmusken kacirmayin derim

Black Smearing zaten tüm VA'larda oluyor neredeyse bu inverste ghosting dede siyah gölgelenmesi olur diye ondan bahsettim ki 32 inç olamı sanırım rtrings de incelemesi var aynı panel mi bilmiyorum tabii

Harici adaptörlü olmasa iyiydi. Bir de rgb koyana kadar keşke 1-2 tane usb port koysalarmış.

Harici adaptörlü olmasa iyiydi. Bir de rgb koyana kadar keşke 1-2 tane usb port koysalarmış.
Harici adaptör her zaman daha iyidir. Bozulur gider yenisini alırsın artı monitörün içinde olmadığı için ısınsa bile monitöre sıkıntı yaratmaz vs.

@Metineren

@Metin Eren Türkmen hocam memnun musunuz almayı planlıyorum 1 hafta içinde beyaz 2K monitör bir sorununuz oldu mu veya 1 2K daha fazla verip keşke bu monitörü alsaydım dediğiniz monitör var mıdır?

@Metin Eren Türkmen hocam memnun musunuz almayı planlıyorum 1 hafta içinde beyaz 2K monitör bir sorununuz oldu mu veya 1 2K daha fazla verip keşke bu monitörü alsaydım dediğiniz monitör var mıdır?
Memnunum monitörden, aldıktan sonra hiç arkama bakmadım diyebilirim, keşke şunu alsaydım dediğim bir monitör olmadı bu yüzden. Şu anda görüntü kalitesinden vs memnunum.

Memnunum monitörden, aldıktan sonra hiç arkama bakmadım diyebilirim, keşke şunu alsaydım dediğim bir monitör olmadı bu yüzden. Şu anda görüntü kalitesinden vs memnunum.
Hocam sizdeki monitör ve Rampage ellıpse EL27R240Q bu monitör arasında kaldım donanım arşivinden incelemesi olmuş tabi ama uzun sürelerde bi degişiklik olur korkusu var rampage kayma tarafım 10bit 240hz siz hangi tercihi yapardınız?

Merhaba, ürünü yeni aldım geldi ve 2 günlük kullanım testlerine bakarak cidden çok iyi bir monitör. Hem yapısı hem sağlamlığı hem de IPS panelin kalitesi ciddi anlamda iyi. Panel direk MSI kendi yapıyor bu arada bu da ekstra bir avantaj.

Rampage konusunda gelince ise, bu ürünü satan biri olarak (teknoloji mağazasında OEM bölümündeyim) önerdiğim bir ürün değil. Sadece 240 Hz değerine kanıp bir hataya düşme ki kaldı ki bu gibi firmaların ürünleri aslında bu 240 ya da daha yüksek değerleri panel olarak veremiyor. Bir tür kullanıcı kandırma yöntemi diyebilirim.

Ben Rampage monitöre veya herhangi bir ürüne bulaşmam açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…