İnceleme MSI 27" MAG 274QRFW

Adobe RGB, sRGB ve DCE-P3 gamutları yazıyor. Site ne kadar güvenilir bilmiyorum. Özelliklerini okumak için baktım.
O gamut hocam. Ne kadar rengi gösterebildiği. Renk doğruluğu ise gösterdiği rengi ne kadar doğru gösterdiği. ΔE ile gösterilir.

Dediğin şekilde de test ettim ama koyduğum GIF'lerden bir farkı çıkmıyor.
Sizi zorlayacak değilim elbette ancak farklı çıkar.

Hocam değerli yorumun için teşekkür ederim. Sen benim yerimde olsan ne yapardın acaba? G2724d'mi beklerdin yoksa MSI'a mı yönelirdin?

Hocam değerli yorumun için teşekkür ederim. Sen benim yerimde olsan ne yapardın acaba? G2724d'mi beklerdin yoksa MSI'a mı yönelirdin?
G2724D stoğa girer mi, girerse hangi fiyattan girer belli değil. Büyük risk. Malum fiyatlar her geçen gün artıyor. MSI ise incelemesi olmayan bir model. İncelemesi olmayan herhangi bir monitörü önermem mümkün değil. Monitörler kağıt üzerinde anlaşılacak son ürünlerden biri çünkü.

Yeni konu açmanı tavsiye ederim zira ben fiyatları takip etmiyorum. Hangi fiyatta hangisi var, hangisi daha F/P şu anda bilemiyorum. Açıkcası o kadar vaktim de yok... Ayrıca arkadaşın konusunda konuşmamak lazım bunu.

Son düzenleme:
Bende bu fiyatlarda 2k bu seviyede bir monitör bulamadım. MSİ'ın bu modeli ve Asus alternatifi var sadece. Asus kullanan birisi olarak tekrar Asus almak istemiyorum ve MSİ'ın incelemesi vb. olmadığı için Alienware alayım kafam rahat olsun düşüncesiyle o modeli düşünüyordum aslında.

MSI için dediğin şekilde videoyu çektiğimde hiçbir şekilde iz kalmıyor şimdi baktım. ASUS'u toplayıp kutusunu koydum ortalık çok dağılmıştı, onu deneyemiyorum şu an.
Aradaki farkı bilmeniz için yazıyorum. Ghosting testinde amaç, ekrandaki hareket eden nesneyi takip eden gözü simüle etmektir.
Yukarıda gördüğünüz üzere 1) resim kalitesi arkadaki izi seçebilmek için çok düşük 2) kırmızı ile işaretlediğim yerlerdeki kopya görüntüler kameranın sabit olmasından kaynaklı. Bu yüzden arkasındaki iz anlaşılmıyor.

Ha yine arkasındaki uzun siyah iz belli oluyor aşırı ghostingli bir model olduğu için. MSI'a geçince rahatlamışsınızdır

Hayırlı olsun dostum güle güle kullan.
Gayet güzel duruyor cihaz.

İtopya'da bitmiş hemen stok.
Benim bir iki haftam daha var monitör için bütçeden dolayı bu da listemde artık.

Bugün Youtube da Abdullah Hacıgül ün videosunda gtg lerin aslında gerçek olmadığı vs anlatıldı acaba bu monitör gerçekte kaç ms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…