PS 5 bağlayacağım ve arada laptopu bağlarım diye düşünüyorum. Onun dışında ASUS'un da bir 2K modeli var neredeyse özellikleri benzer ASUS TUF VG279Q3A modeli var oda 2K ve extra dahili hoparlörü var o biraz daha mantıklı geldi sormak istediğim çamurlanma vs oluyor mu 1080p video veya oyunlarda.Bilgisayar özellikleriniz nedir hangi ekran kartı ve işlemciyi kullanıyorsunuz? Oyun oynamak film falan izlemek için mi alacaksınız yoksa günlük kullanım içim mi? Ya da konsol için mi alacaksınız? Monitörlerin biri 2K diğeri 1080p çözünürlükte. 1080p mi istiyorsunuz 2K mı? Bunları belirtirseniz gören arkadaşlar daha iyi bir fikir sunabilir. Ben MSI G274QPF E2 modelini yaklaşık 1 aydır kullanıyorum güzel monitör.
Ben de bu aralar çok monitör araştırdım araştırdıklarımdan öğrendiğim kadarıyla sakın ASUS TUF monitörlüyü almayın onun yerine G274QPF E2 alıp harici hoparlör alın görüntü kalitesinde çok fark var o iki modelde.
Kanka baktığın yerlere aldanma sen internette araştırmanı yap karşılaştırma sitelerine bak buralarda bir yerde çok detaylı inceleme yazısı vardı ama ulaşamadım bu fiyat bandındaki tüm monitörleri inceleyen bir arkadaş hepimizi aydınlatmıştı ve kesinlikle alınmaması gerekenlerden biri senin düşündüğün monitördü.
Ben de hoparlörlü bir monitör arıyorum hem bilgisayar hem Xbox için ama 8 seviyesinde yok maalesef sırf hoparlör var diye de görüntüsü kötü olan monitörü almak istemem lütfen MSI G274QPF E2 veya Philips Evnia 27M2N5500 modellerini düşün 2K alıyorken görüntüde en iyi olanlardan birini al bari. Bende kıbrıstayım bütün markalara ulaşamayacağının farkındayım ama MSI modeline ulaşabiliyorsan hiç düşünme onu al.
MSI al daha sonra iyi ki dersin dediğim gibi hoparlörü içinde olacak diye görüntü kalitesinden olma ses sorunu çözülür ama görüntü çözülmez.
bunun net cevabını bilmiyorum.Peki monitörü laptop a bağladıktan sonra laptop hoparlörünü kullanabiliyor muyum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.