MSI 27" MPG 274URF alınır mı?

Bütçe
20000

murat06

Megapat
Daha fazla  
Monitör
MSI 27" MPG 274URF
İtopya da indirimli olan MSİ 27" MPG 274URF QD
Araştırmalarım sonucu başka F/P olan monitör bulamadım.

Mesleğim gereği grafik Tasarım/3D modelleme yapmaktayım, bu yüzden renk doğruluğu benim için önemli ve oyun oynamayı da sevdiğim için bu monitörü buldum.
Bu monitör sizce alınır mı? Önerebileceğiniz başka model var mı?

Aldınız mı acaba?

Hocam aldım, her şeyiyle çok memnun kaldım renkleri çok iyi veriyor ve yapay zeka destekli uygulaması başarılı olmuş birçok ayar yapılabiliyor kesinlikle öneririm. Daha önce ASUS marka IPS panel 2K bir monitör kullanıyordum onun ile görüntü farkı bile devasa boyutta. Özellikle kırmızı renkde çok başarılı bir monitör gözle kıyaslayana kadar kırmızıya turuncu diyormuşum 😅

Hocam aldım, her şeyiyle çok memnun kaldım renkleri çok iyi veriyor ve yapay zeka destekli uygulaması başarılı olmuş birçok ayar yapılabiliyor kesinlikle öneririm. Daha önce ASUS marka IPS panel 2K bir monitör kullanıyordum onun ile görüntü farkı bile devasa boyutta. Özellikle kırmızı renkde çok başarılı bir monitör gözle kıyaslayana kadar kırmızıya turuncu diyormuşum 😅
Hayırlı olsun hocam. Sitesinde 2K da VRR desteği var demişler. 4K da açılıyor mu bilmiyorum. Konsolunuz varsa test edebilirmisiniz acaba. Bende konsol için almayı düşünüyorum da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı