MSI 27 MPG 274URF QD nasıldır?

Hakan Çetin

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 4090 ekran kartı aldığımdan beri 4K bir monitöre geçiş yapmak istiyordum fakat bütçe 50klık monitörleri biraz zorlayacağı için bunun F/P ürünü olduğunu gördüm, yükselebilir özelliği de olması benim için iyi ve yorumları güzel. Sizlerin de fikrini almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun.

Berkay bey merhaba bir sorum olacaktı size. Monitör bugün elime ulaştı fakat monitörün ışık ayarlarından mı tam anlayamadığım bir şey, monitöre düz baktığımda renkleri çok iyi fakat alt kısımda kalan belli bir kısım daha koyu renkte gözüküyor. Sanki ekran o alt kısımdan tasarruf ediyor da ışığını kısmış gibi, beyaz ekranda çok belli oluyor onun dışında olmuyor ama bilindik bir ayarı var mı yoksa başka bir sebebi olabilir mi acaba?

Berkay bey merhaba bir sorum olacaktı size. Monitör bugün elime ulaştı fakat monitörün ışık ayarlarından mı tam anlayamadığım bir şey, monitöre düz baktığımda renkleri çok iyi fakat alt kısımda kalan belli bir kısım daha koyu renkte gözüküyor. Sanki ekran o alt kısımdan tasarruf ediyor da ışığını kısmış gibi, beyaz ekranda çok belli oluyor onun dışında olmuyor ama bilindik bir ayarı var mı yoksa başka bir sebebi olabilir mi acaba?
Sorunu çözdünüz mü?Bende monitörü almayı düşünüyorum,sıkıntılı mı?

Yok o günden sonra kurcalamadım çünkü sadece beyaz ışık olan sayfalarda öyle bir görüntü var onun dışında oyunlarda ya da videolarda falan bir görsel bozukluk yok. Hatta 4K gerçekten mükemmel bir şekilde yansıyor beğenerek kullanıyorum.

Bu monitör bendede var yaklaşık 4 aydır kullanıyorum her hangi bir sorunu yok memnunum amcak şçyle bir şey var oyundaym mesela windows tuşuna basp naşka bir işlem yapacam monitör siyah ekran olup 5 6 sn sonra açılıyor daha önceki monitörüm öyle değildi dp port kablo aldm kablodandır diye düşündüm ama düzelmedi bu monitörü kullanan arkadaşlar sizdede böylemi yoksa benmkinde mi sorun var

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı