Tomori Chan Picopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 98 27 Temmuz 2020 #11 safakgoksen dedi: MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO Işık sızması dediğiniz olayı tam bilmiyorum netten baktım ama açıkçası rahatsız edici bir görüntü yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2:30
safakgoksen dedi: MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO Işık sızması dediğiniz olayı tam bilmiyorum netten baktım ama açıkçası rahatsız edici bir görüntü yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2:30
safakgoksen Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 202 Yer Gaziantep 27 Temmuz 2020 #12 Aynı monitör değil yalnız haberin olsun.
Tomori Chan Picopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 98 27 Temmuz 2020 #13 safakgoksen dedi: Aynı monitör değil yalnız haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Aa nası ya. safakgoksen dedi: Aynı monitör değil yalnız haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim. safakgoksen dedi: Aynı monitör değil yalnız haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Bir şey fark ettim de sizin monitörünüz başlıktaki monitör değil. Yani hiç değilse İmzanızdaki monitör değil. Son düzenleme: 27 Temmuz 2020
safakgoksen dedi: Aynı monitör değil yalnız haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Aa nası ya. safakgoksen dedi: Aynı monitör değil yalnız haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim. safakgoksen dedi: Aynı monitör değil yalnız haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Bir şey fark ettim de sizin monitörünüz başlıktaki monitör değil. Yani hiç değilse İmzanızdaki monitör değil.
SirSakurai Megapat Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 462 27 Temmuz 2020 #14 safakgoksen dedi: Eki Görüntüle 625282 Severek kullanıyorum bence sorun yaşamazsın Genişletmek için tıkla... Selam, masaüstü duvar kağıdını paylaşır mısın? rica etsem
safakgoksen dedi: Eki Görüntüle 625282 Severek kullanıyorum bence sorun yaşamazsın Genişletmek için tıkla... Selam, masaüstü duvar kağıdını paylaşır mısın? rica etsem
safakgoksen Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 202 Yer Gaziantep 28 Temmuz 2020 #15 Tomori Chan dedi: Aa nası ya. Çok özür dilerim. Bir şey fark ettim de sizin monitörünüz başlıktaki monitör değil. Yani hiç değilse İmzanızdaki monitör değil. Genişletmek için tıkla... MSİ Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Curved QHD, Evet imzama yanlış monitörü eklemişim çok özür dilerim ancak kullandığım monitör sizin sorduğunuz monitör. SirSakurai dedi: Selam, masaüstü duvar kağıdını paylaşır mısın? rica etsem Genişletmek için tıkla...
Tomori Chan dedi: Aa nası ya. Çok özür dilerim. Bir şey fark ettim de sizin monitörünüz başlıktaki monitör değil. Yani hiç değilse İmzanızdaki monitör değil. Genişletmek için tıkla... MSİ Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Curved QHD, Evet imzama yanlış monitörü eklemişim çok özür dilerim ancak kullandığım monitör sizin sorduğunuz monitör. SirSakurai dedi: Selam, masaüstü duvar kağıdını paylaşır mısın? rica etsem Genişletmek için tıkla...
Tomori Chan Picopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 98 28 Temmuz 2020 #16 safakgoksen dedi: MSİ Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Curved QHD, Evet imzama yanlış monitörü eklemişim çok özür dilerim ancak kullandığım monitör sizin sorduğunuz monitör. Eki Görüntüle 625752 Genişletmek için tıkla... Aaa tamam o zaman. Şimdiye kadar yazdıklarınız için çok teşekkürler sanırım bunu alacağım.
safakgoksen dedi: MSİ Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Curved QHD, Evet imzama yanlış monitörü eklemişim çok özür dilerim ancak kullandığım monitör sizin sorduğunuz monitör. Eki Görüntüle 625752 Genişletmek için tıkla... Aaa tamam o zaman. Şimdiye kadar yazdıklarınız için çok teşekkürler sanırım bunu alacağım.
safakgoksen Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 202 Yer Gaziantep 28 Temmuz 2020 #17 Tomori Chan dedi: Aaa tamam o zaman. Şimdiye kadar yazdıklarınız için çok teşekkürler sanırım bunu alacağım. Genişletmek için tıkla... Pişman olacağınızı düşünmüyorum. Hayırlı olsun şimdiden.
Tomori Chan dedi: Aaa tamam o zaman. Şimdiye kadar yazdıklarınız için çok teşekkürler sanırım bunu alacağım. Genişletmek için tıkla... Pişman olacağınızı düşünmüyorum. Hayırlı olsun şimdiden.
Waisman Kilopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 267 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #18 Tomori Chan dedi: AAA tamam o zaman. Şimdiye kadar yazdıklarınız için çok teşekkürler sanırım bunu alacağım. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı? Memnun musunuz? Cevabınız için teşekkür ederim.
Tomori Chan dedi: AAA tamam o zaman. Şimdiye kadar yazdıklarınız için çok teşekkürler sanırım bunu alacağım. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı? Memnun musunuz? Cevabınız için teşekkür ederim.
safakgoksen Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 202 Yer Gaziantep 9 Eylül 2020 #19 Waisman dedi: Aldınız mı? Memnun musunuz? Cevabınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... evet hocam hala kullanıyorum gayet memnunum bir eksikliğini yada saçma sapan bir hatasını görmedim.
Waisman dedi: Aldınız mı? Memnun musunuz? Cevabınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... evet hocam hala kullanıyorum gayet memnunum bir eksikliğini yada saçma sapan bir hatasını görmedim.
Flagellumdei07 Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 568 Çözümler 1 9 Ekim 2020 #20 safakgoksen dedi: Şu an kullanıyorum RTX 2070S ile kullanıyorum gayet memnun durumdayım. Ben Trendyol'dan MSI 27" OPTIX G27CQ4 ' 2.689 TL alabilirisin. Merak ettiğin bir şey varsa da sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hala kullanıyor musunuz ve tavsiye eder misiniz ? Bende almayı düşünmekteyim.
safakgoksen dedi: Şu an kullanıyorum RTX 2070S ile kullanıyorum gayet memnun durumdayım. Ben Trendyol'dan MSI 27" OPTIX G27CQ4 ' 2.689 TL alabilirisin. Merak ettiğin bir şey varsa da sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hala kullanıyor musunuz ve tavsiye eder misiniz ? Bende almayı düşünmekteyim.