MSI 2A9ch anakart için işlemci önerisi

Bütçe
300-500

yusufzengull

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim işlemcim i3-540 3.06 GHz.
GTA 5 gibi oyunlarda yetersiz kalıyor harita yüklenmede gecikme vs.
Bu işlemcime OC yapsam video kayıt gibi yayın gibi şeylerde sıkıntı yaşar mıyım?
Yoksa yeni bir işlemci almalı mıyım? Tavsiyeniz neler? (Anakart Intel destekliyor)

i7 860-870 bakabilirsiniz fiyatları biraz tuzlu olabilir. Fakat Xeon 3440 bakabilirsiniz. Anakartınız OC desteklemiyor. Dolayısıyla yapamazsınız. Aynı anakart ile x3440 kullandım. Video kayıt vs yaptım. Hatta Youtube kanalıma yükledim. Göz atabilirsiniz.

Hocam Yayında falan sıkıntı olurmu? İ7-870 uyguna buldum Xeon daha uygun sizce hangisi iyidir veya i3-7100 mü alsam?
Hocam Yayında falan sıkıntı olurmu? İ7-870 uyguna buldum Xeon daha uygun sizce hangisi iyidir veya i3-7100 mü alsam?
Hocam birde benim Ekran Kartım GT 1030 oyun performansı güzel ama video kaynağı olarak kullanılmıyor CPU kullanılıyor ve kasmalar vs. yaşanıyor alacağım işlemciler sorun çıkartmaz değilmi?
i7 860-870 bakabilirsiniz fiyatları biraz tuzlu olabilir. Fakat Xeon 3440 bakabilirsiniz. Anakartınız OC desteklemiyor. Dolayısıyla yapamazsınız. Aynı anakart ile x3440 kullandım. Video kayıt vs yaptım. Hatta Youtube kanalıma yükledim. Göz atabilirsiniz.

Hocam yardımcı olsanız?

Son düzenleme:
i7 860-870 daha iyi performans verecektir. x3440 OC yapmadığınız sürece bu işlemcilerin hızına yetişemiyor malesef. Anakartınız da OC desteklemediği için haliyle geride kalacak. i3 7100 alırsanız yeni bir Anakart ve RAM'de almak zorunda kalacaksınız. Size kanalımın linkini bıraktım. Çektiğim videolar orada. Değerler ortada hepsi x3440 ile çekildi. Bi sıkıntı yaşatmadı. 1050 Ti ile stok hali darboğaz yapıyor malesef. 1030 ile OC'siz hali tek çekirdek performansında gerede kalacaktır.

Cümleten selamün aleyküm bende aynı anakartı kullanıyorum ve Xeon X3470 işlemci almayı düşünüyorum uyumlu galiba bir de buna uygun kule tipi soğutucu düşünüyorum tavsiyesi olan var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı