MSI 3060 Ti FurMark sonucu nasıl?

hakantrn55

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben FurMark testi yaptım elimde MSI 3060 Ti Z triko 3 fan8GB versiyonu mevcut. 1 saat önce 30 dk lık test yaptım fakat onu kayıt edemedim. Sıcaklık 30 dk 78 falandı sanırım. Şimdi bir 5 dk lık daha başlattık sonuç görseldeki gibi sizce nasıl?

IMG_1448.jpeg

Merhaba, ben FurMark testi yaptım elimde MSI 3060 Ti Z triko 3 fan8GB versiyonu mevcut. 1 saat önce 30 dk lık test yaptım fakat onu kayıt edemedim. Sıcaklık 30 dk 78 falandı sanırım. Şimdi bir 5 dk lık daha başlattık sonuç görseldeki gibi sizce nasıl?

Eki Görüntüle 2353023

FPS cok dusuk degil mi benim R9 380X bile 70FPS aliyor 3060 Ti'nin bir 200 falan almasi gerekmez mi?

Eki Görüntüle 2353023

Bu arada 30dk test yapilmaz ekran kartini mahvedersiniz oyle 5dk yapilir test 78 derece 30dk icin normal ekran kartini 15dk dinlendir normal sicakligina gelsin sonra 5dakikalık benchmark baslat.

FPS cok dusuk degil mi benim R9 380X bile 70FPS aliyor 3060 Ti'nin bir 200 falan almasi gerekmez mi?

Bu arada 30dk test yapilmaz ekran kartini mahvedersiniz oyle 5dk yapilir test 78 derece 30dk icin normal ekran kartini 15dk dinlendir normal sicakligina gelsin sonra 5dakikalık benchmark baslat.
Hocam sonuçta bir defa yapılıyor nasıl zarar verir. Ben düzgün test edemeyeceksem o zaman ne mantığı var

Hocam sonuçta bir defa yapılıyor nasıl zarar verir. Ben düzgün test edemeyeceksem o zaman ne mantığı var.

Zaten adamlar benchmark testinde duzgun test etmeen icin bir sure belirlemisler sen gidip de 30dk teste sokarsan kart 30dk boyunca %100 yukte calisacak bu karti ciddi manada zorluyor FurMark ile oyunlarin bir olmadiginida belirteyim oyundayken kart %99'lara cikar en fazla o yuzden karti 30dk boyunca mining yapmissiniz gibi dusunebilirsiniz testler 5dakika yapilir.

Zaten adamlar benchmark testinde duzgun test etmeen icin bir sure belirlemisler sen gidip de
f7c54397-2481-4df9-8dee-b8bc42a7a746.jpeg
30dk teste sokarsan kart 30dk boyunca %100 yukte calisacak bu karti ciddi manada zorluyor FurMark ile oyunlarin bir olmadiginida belirteyim oyundayken kart %99'lara cikar en fazla o yuzden karti 30dk boyunca mining yapmissiniz gibi dusunebilirsiniz testler 5dakika yapilir.
Anladım sonuçta bir kere yaptım sorun olur mu. Şuan testten sonra oyuna girdim afterburner böyle göstermekte.

Anladım sonuçta bir kere yaptım sorun olur mu? Şu an testten sonra oyuna girdim Afterburner böyle göstermekte.

Sorun olmaz ama karti uzun sure yuksek sicakliklarda kullanmayin oyunda test etmeniz daha iyi olur oynadiginiz oyunlardan birine girin Afterburner uzerinden derecelere bakin eger ki 70'i geciyorsa bakim yapmalisiniz yakin bir sürede.

Sorun olmaz ama karti uzun sure yuksek sicakliklarda kullanmayin oyunda test etmeniz daha iyi olur oynadiginiz oyunlardan birine girin Afterburner uzerinden derecelere bakin eger ki 70'i geciyorsa bakim yapmalisiniz yakin bir sürede.
Max 73 oluyor. Fakat masaüstüne geldiğimde oyun arka planda kaldığında 50-60 a düşüyor hemen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı