Wraith W60 alınır mı?

Manyetik switch i bir denemek güzel olur gibi gelmişti bana sizce pek bir farkı var mı?

Fark olacağını sanmıyorum Aula F75 güzel bir klavye gerçekten deiştirmenız gereksiz olur bende manyetik klavye kullanıyorum şimdiki aklım olsa %75 mekanik alırdım.

Manyetik switch i bir denemek güzel olur gibi gelmişti bana sizce pek bir farkı var mı?

Kendimde hem manyetik hem mekanik kullanıyorum. Elimdeki manyetik NuPhy Air75 HE, oldukca ust suzey bir manyetik. Mekanik olarak ise MCHOSE G75 Pro var. Hsisiyat olarak arada 4500 liralik bir fiyat farkina ragmen MCHOSE daha iyi. Manyetikler hissiyattan yoksun. Denk fiyattaki manyetikler malzeme kalitesi ve yalitim olarakta cok gerideler. Snaptap ve rapid trigger ise eger movementin kotu degilse hissetmedigin ozellikler. Faceit 2300 eloyum suan, hicbir fark hissetmiyorum nerdeyse.

Ace 60 Pro veya Fun 60 Max almak daha mantıklı.

Fun 60 daha bile kotu W60'tan. PCB kalitesi ve hssiyat olarak direkt berbat.

Kendimde hem manyetik hem mekanik kullanıyorum. Elimdeki manyetik NuPhy Air75 he, oldukca ust suzey bir manyetik. Mekanik olarak ise MCHOSE G75 Pro var. Hsisiyat olarak arada 4500 liralik bir fiyat farkina ragmen MCHOSE daha iyi. Manyetikler hissiyattan yoksun. Denk fiyattaki manyetikler malzeme kalitesi ve yalitim olarak da cok gerideler. Snaptap ve Rapid trigger ise eger movementin kotu degilse hissetmedigin ozellikler. FACEIT 2300 eloyum şu an, hiçbir fark hissetmiyorum neredeyse.

Sağ olun hocam dediğiniz Gamepad'in beyaz rengi stokta kalmamış var mı önereceğiniz başka bir model?

Kendimde hem manyetik hem mekanik kullanıyorum. Elimdeki manyetik NuPhy Air75 he, oldukca ust suzey bir manyetik. Mekanik olarak ise MCHOSE G75 Pro var. Hsisiyat olarak arada 4500 liralik bir fiyat farkina ragmen MCHOSE daha iyi. Manyetikler hissiyattan yoksun. Denk fiyattaki manyetikler malzeme kalitesi ve yalitim olarak da cok gerideler. Snaptap ve Rapid trigger ise eger movementin kotu degilse hissetmedigin ozellikler. FACEIT 2300 eloyum şu an, hiçbir fark hissetmiyorum neredeyse.

Hocam kesinlikle sizin kadar iyi bir oyuncu değilim. Manyetik klavye ne kadar fark eder?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı