3060Ti bakmıyorum aslında alacağım ekran kartı 3070Ti kafam gerçekten dağılmış. Testlere baktım 3070Ti daha üstün çıkıyor oyun testlerinde.Olur arada öyle şeyler ama niye 3060Tİ bakıyorsunuz.
3060Ti bakmıyorum aslında alacağım ekran kartı 3070Ti kafam gerçekten dağılmış. Testlere baktım 3070Ti daha üstün çıkıyor oyun testlerinde.Olur arada öyle şeyler ama niye 3060Tİ bakıyorsunuz.
ikiside değilÖncelikle merhaba. Yeni alacağım sistem için 3060 Ti da karar kıldım. Aynı fiyata hem MSI hem Gigabyte ekran kartlarını buldum. Performans olarak farkları var mı ya da soğutma özellikleri? Biri 3 fanlı biri 2 fanlı. Hangisi daha iyi olur? Linkleri aşağı koyuyorum.
-
3070 Ti alacağım. Oynadığım hikayeli oyun çok az ve nadir olur genellikle FPS o yüzden dlss3 veya FGR teknolojisi beni ilgilendirmiyor. Benim için FPS en önemlisi.ikiside değil
![]()
GALAX GeForce RTX 4060 Ti EX 1-Click OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46ISL8MD8AEX) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan-stop teknolojisi sayesinde ekran kartı ve bellek ısısı kontrol edilerek fanlar müthiş bir dengede açık veya kapalı durumuna getirilir.www.gaming.gen.tr
Eğer saf performansa önem veriyorsanız rx 7700 xt alın 12 gb vram'e sahip ve 3070 ti'dan daha iyi.3070 Ti alacağım. Oynadığım hikayeli oyun çok az ve nadir olur genellikle FPS o yüzden dlss3 veya FGR teknolojisi beni ilgilendirmiyor. Benim için FPS en önemlisi.
4000 TL ye yakın fark var. Sistem toplarken toplu alacağım için o kadar çıkamam şu anlık.Eğer saf performansa önem veriyorsanız rx 7700 xt alın 12 gb vram'e sahip ve 3070 ti'dan daha iyi.
3070 Ti alacağım. Oynadığım hikayeli oyun çok az ve nadir olur genellikle FPS o yüzden DLSS3 veya fgr teknolojisi beni ilgilendirmiyor. Benim için FPS en önemlisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.