MSI 3060 vs Zotac 3060

Strangee

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Kafama takılan bir soru var?
MSI 3060 ve Zotac 3060 ekran kartı arasında ne gibi bir fark var?

Bir fark yok sadece tasarimsal ve yazilimsal yani Zotac alip MSI marka 3060 driverini kuramazsin ama FPS acisindan bir fak yok.
Soğutma ve tasarım farkı var.
Guç olarak fazla yok ama benim önerim Asus ROG 3060 veya Gigabyte Aerous/Gigabyte Vision 3060. (Varsa tabii ki.)
MSI 3060 da iyidir.

Ama 3060 icin en zekicesi ucuz olanı almak.
+1 ama fiyat performans istiyosa laptop alsin daha iyi

+1 ama fiyat performans istiyorsa laptop alsin daha iyi.

Masaüstü daha iyi bence, laptop aldım ama keşke masaustu alsaydim diyorum.
Evet bana laptop lazımdı gezen biriyim ama 1650 laptop alır eve 3060 sistem alırdım mesela.
Masaustu sogutma falan daha iyi hep.
Masaustunde daha ileride gelistirme imkani falan da var.
Ve masaustu daha performanslı genelde.
Fakat laptop 3060 130W ile masaustu 3060 hemen hemen ayni performansta fakat masaustu 3060TI laptop 3070 gucune denk gelmeye basliyor.

Evet bana laptop lazımdı gezen biriyim ama 1650 laptop alır eve 3060 sistem alırdım mesela.
Benim masaüstü ve sadece ekran kartım eksik. 3060 alacağım ama markalar kafa karıştırıyor diye bu postu açtım

Ve masaustu daha performanslı genelde.
Fakat laptop 3060 130W ile masaustu 3060 hemen hemen ayni performansta fakat masaustu 3060 Ti laptop 3070 gucune denk gelmeye basliyor.

Hocam masaustunu hiçbir şey gecemez zaten ama fiyat odakli aliyorsa isinde falan gezecekse yani ben de okulumdan dolayi laptop aldim okula falan goturme amacli ama en iyisi masaustu sogutma acisindanda performans acisindanda daha iyi laptop daha is olanakli kalıyor PC direk oyun amacli ama ben sadece oyunu mantiksiz buldugumdan ve meslek dalimdan dolayi laptopu sectim ama amaci oyun oalacaklara masustu diye oneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı