+1 ama fiyat performans istiyosa laptop alsin daha iyiSoğutma ve tasarım farkı var.
Guç olarak fazla yok ama benim önerim Asus ROG 3060 veya Gigabyte Aerous/Gigabyte Vision 3060. (Varsa tabii ki.)
MSI 3060 da iyidir.
Ama 3060 icin en zekicesi ucuz olanı almak.
+1 ama fiyat performans istiyorsa laptop alsin daha iyi.
Benim masaüstü ve sadece ekran kartım eksik. 3060 alacağım ama markalar kafa karıştırıyor diye bu postu açtımMasaüstü daha iyi bence, laptop aldım ama keşke masaustu alsaydim diyorum.
Evet bana laptop lazımdı gezen biriyim ama 1650 laptop alır eve 3060 sistem alırdım mesela.
Masaustu sogutma falan daha iyi hep.
Masaustunde daha ileride gelistirme imkani falan da var.
Butceniz ne kadar?Benim masaüstü ve sadece ekran kartım eksik. 3060 alacağım ama markalar kafa karıştırıyor diye bu postu açtım
Şu an 7K bütçe var ve ekleme yapacağım. MSİ almayı düşündüm. Fiyat farklarını görünce kafam karıştıButceniz ne kadar?
Belki MSI 3060 yerine Zotac 3060TI alirsiniz.
Masaüstü daha iyi bence, laptop aldım ama keşke masaustu alsaydim diyorum.
Evet bana laptop lazımdı gezen biriyim ama 1650 laptop alır eve 3060 sistem alırdım mesela.
Masaustu sogutma falan daha iyi hep.
Masaustunde daha ileride gelistirme imkani falan da var.
Ve masaustu daha performanslı genelde.
Fakat laptop 3060 130W ile masaustu 3060 hemen hemen ayni performansta fakat masaustu 3060 Ti laptop 3070 gucune denk gelmeye basliyor.
Hangisi?Şu an 7K bütçe var ve ekleme yapacağım. MSİ almayı düşündüm. Fiyat farklarını görünce kafam karıştı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.