Y YusufKaan17 Kilopat Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 46 8 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Ben kasam için yeni fanlar almak istedim. Aldığım fanların bağlantısını kurmakta sıkıntı yaşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Anakartım MSI 370.
Merhaba. Ben kasam için yeni fanlar almak istedim. Aldığım fanların bağlantısını kurmakta sıkıntı yaşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Anakartım MSI 370.
Çözüm E E Enes Torun 8 Temmuz 2022 YusufKaan17 dedi: Anakart Z370 Gigabyte aldığım fan Dark Ultra bright tornado ARGB fan. Hocam 3pinli bu dişi 4 pin erkeğe soksam sorun olmaz değil mi? Eki Görüntüle 1445159 Genişletmek için tıkla... Bunun takacaksın diğeri LED için.
YusufKaan17 dedi: Anakart Z370 Gigabyte aldığım fan Dark Ultra bright tornado ARGB fan. Hocam 3pinli bu dişi 4 pin erkeğe soksam sorun olmaz değil mi? Eki Görüntüle 1445159 Genişletmek için tıkla... Bunun takacaksın diğeri LED için.
KS KS Y YusufKaan17 Kilopat Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 46 8 Temmuz 2022 #11 Enes Torun dedi: WhatsApp yazabilirsen sesli mesaj atarak anlatırım böyle çok uzun yazmam gerek anlamazsın. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam özelden numaramı yolluyorum Enes Torun dedi: WhatsApp yazabilirsen sesli mesaj atarak anlatırım böyle çok uzun yazmam gerek anlamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam discordunuz veyahut ulaşabileceğim bir hesabınız varsa oradan numaramı yazmak isterim Son düzenleme: 8 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Enes Torun dedi: WhatsApp yazabilirsen sesli mesaj atarak anlatırım böyle çok uzun yazmam gerek anlamazsın. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam özelden numaramı yolluyorum Enes Torun dedi: WhatsApp yazabilirsen sesli mesaj atarak anlatırım böyle çok uzun yazmam gerek anlamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam discordunuz veyahut ulaşabileceğim bir hesabınız varsa oradan numaramı yazmak isterim