Arkadaşlar selam umarım iyisinizdir. Kendimce bir sistem topladım çok bilgim olmasa da. Sizlerden isteğim parçalar birbine uyumlu veya yetersiz kalır mı gibi şeyler. Onun dışında parça önerilerine kapalıyım örnek: 4060 Ti yerine 4070 al gibisine. Parçaları bırakıyorum.
AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Msi B650M Gaming Plus WiFi AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Corsair Vengeance RGB Pro CMW16GX4M2C3200C16W 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 Beyaz Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kingston NV2 SNV2S/1000G 1 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Game Master 750w 80+ Bronze Güç Kaynağı Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Parça önerisi yapmayın diye özellikle belirtmiş(bende o yüzden yapmıyorum bilginiz olsun). Kasa hakkında şu bilgiyi incelemeyi unutmayın. "240 MM sıvı soğutma takılabiliyor mu?" Ben kasa hakkında detaylı bilgi bulamadım.
Reis mecbur ekonimi. Her şey çok pahalandı, işin içine beyaz sistem girdimi 2X oluyor ve beyaz çok istiyorum.Senden isteğim parçalar bir birine uyuyormu veya yetersizmi,bunun hakkında yorum yapman.Yaparsan çok mutlu olurum.