MSI 4060 Ti R5 7600 sistem alınır mı?

Bütçe
50000

steexxx

Centipat
Arkadaşlar selam umarım iyisinizdir. Kendimce bir sistem topladım çok bilgim olmasa da. Sizlerden isteğim parçalar birbine uyumlu veya yetersiz kalır mı gibi şeyler. Onun dışında parça önerilerine kapalıyım örnek: 4060 Ti yerine 4070 al gibisine. Parçaları bırakıyorum.

Game Booster Infinity 240 white Edition ARGB fanlı 240mm Intel 1700/AMD AM5 serisi uyumlu sıvı soğutma sistemi (beyaz)

Sistem bu arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parça önerisi yapmayın diye özellikle belirtmiş(bende o yüzden yapmıyorum bilginiz olsun). Kasa hakkında şu bilgiyi incelemeyi unutmayın. "240 MM sıvı soğutma takılabiliyor mu?" Ben kasa hakkında detaylı bilgi bulamadım.

Sistem bileşenleri çok pahalı. Öneride bulunmadan sadece bunu diyebilirim.

Reis mecbur ekonimi. Her şey çok pahalandı, işin içine beyaz sistem girdimi 2X oluyor ve beyaz çok istiyorum.Senden isteğim parçalar bir birine uyuyormu veya yetersizmi,bunun hakkında yorum yapman.Yaparsan çok mutlu olurum.

Hocam belki bazı parçaları bir yerden uyguna alıyordur. Ya da elinde vardır. O yüzden karışmak istemedim.

Pekala. O halde bana bu fiyatta beyaz bir sistem toplayabilirmisiniz? AMD işlemcili, 3 fanlı ekran kartı falan filan.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı