Merhaba arkadaşlar iki ekran kartı arasında kaldım sipariş vereceğim soğutma vs. düşündüğünüzde hangisini önerirsiniz? Ek olarak gaming modelleri daha mı iyi olur aradaki fiyat farkı göze alındığında ? Ryzen 5 7600X ile çalışacak.
Merhaba arkadaşlar iki ekran kartı arasında kaldım. Sipariş vereceğim soğutma vs. düşündüğünüzde hangisini önerirsiniz? Ek olarak Gaming modelleri daha mı iyi olur aradaki fiyat farkı göze alındığında? Ryzen 5 7600X ile çalışacak.
Merhaba arkadaşlar iki ekran kartı arasında kaldım. Sipariş vereceğim soğutma vs. düşündüğünüzde hangisini önerirsiniz? Ek olarak Gaming modelleri daha mı iyi olur aradaki fiyat farkı göze alındığında? Ryzen 5 7600X ile çalışacak.
Önerim ikisini de almayın. En ucuz 4070 Ti modelini alın. 3 fanlı olsun tabii, görüntü ve soğutma açısından. Bu ASUS ve MSI parçalara boş para ödemeyin. Aralarında 1 2 derece fark var.
Önerim ikisini de almayın. En ucuz 4070 Ti modelini alın. 3 fanlı olsun tabii, görüntü ve soğutma açısından. Bu ASUS ve MSI parçalara boş para ödemeyin. Aralarında 1 2 derece fark var.
Yahu ne sorun çıkabilir? Ekran kartını nasıl bozucaksın? Allah aşkına Türkiye'de teknik servis yokmuş gibi konuşuyorsunuz. Bilginiz yok. Benden ve senden 5 10 kat fazla bilgili insanlar benim dediğimin aynısını benden önce başka konularda dediler zaten.
2. Türkiye'de teknik servis var, onlar ilgilenirler. İade edecekseniz satıcılar iade alıyor zaten. Adam muhtemelen yetkili satıcıdan almayacak ve gidip Hepsiburada vb. siteden alacak.