MSI 5060 Ti 16 GB alınır mı?

Daha iyi ekran kartlari alınabilir minimum 5070 alinmali bu fiyatlara cikiliyorsa.

FPS kadar görüntü kaliteside önemli AMD ekran kartlarına bakıyorum ama genelde düşük yıldız almışlar.

Düşük yıldız derken o nasıl oluyor ?
AMD son zamanlarda aşırı iyi NVIDIA'ya kıyasla tepe olmayan kartlarda cok iyi isler cikariyorlar.

Dostum bu paraya git 9070 XT al 5070 Ti performansini geciyor kart 34K verilir mi buna.

Hangi ekran kartını alacağımı hala karar veremedim her zaman AAA oyun oynayan birisiyim bu yüzden grafik benim için önemli. Beni 2 k full grafikte 4-5 yıl götürsün istiyorum DLSS'te kullanırım kesinlikle. Şimdi AMD tarafta aynı fiyata 16 GB yüksek ayarlarda 4K verebiliyor saf güçte galiba ama FSR açınca görüntü gözle görülür şekilde kötüleşiyormuş. Ben hiç AMD ekran kartı kullanmadım eğer dediğiniz gibi bu fiyatlara 5060 Ti ve 5070 alınmayacaksa belki düşünebilirim fakat AMD ekran kartları sorunlu diye duydum çünkü o kadar para verdiğim bir ekran kartı sorun çıkarsın istemiyorum soğutma sistemi nasıl full ayarlarda oyun keyfime bakarken saatlerce sabit 60 derecede kalabiliyor mu? 5 yıl hiç sorunsuz yüksek ayarlarda dayanabilecek mi bunları düşünüyorum bu yüzden almaya yatkın değilim.

FSR 4'te kötüleşmiyor, AMD ekran kartları sorunlu değil, derecesi modele bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…