TheGang
Hectopat
Şöyle bir şey buldum bunu almalı mıyım sence.
Şu fiyatlara bu ekran kartı alınır mı sizce? Performansı nasıldır ve hangisini tercih etmeliyim?
![]()
MSI GeForce RTX 5060 Ti 16G GAMING Ekran Kartı
Powered by NVIDIA Blackwell mimarisine sahip GeForce RTX™ 50 serisi GPU’lar oyuncu ve tasarımcılara ezber bozan özellikler sunuyor.www.gaming.gen.tr
MSI GeForce RTX 5060 TI VENTUS 3X OC 16GB GDDR7 128Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 5060 TI VENTUS 3X OC 16GB GDDR7 128Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
FPS kadar görüntü kaliteside önemli AMD ekran kartlarına bakıyorum ama genelde düşük yıldız almışlar.
Şöyle bir şey buldum bunu alınır mı? Sence.
Şöyle bir şey buldum bunu alınır mı? Sence.
Adam bütçeyi 24K'den 34kya cikardi ya bir anda![]()
Konunun başında 5060 Ti 30k olduğunu görünce donup kaldım ya.
Adam bütçeyi 24K'den 34kya cikardi ya bir anda
5070 Ti s gelecek diyordu NVIDIA 24 GB VRAM'li beklese mi acaba?
Hocam ne zaman duyuracaklar belli bile değil.
Hangi ekran kartını alacağımı hala karar veremedim her zaman AAA oyun oynayan birisiyim bu yüzden grafik benim için önemli. Beni 2 k full grafikte 4-5 yıl götürsün istiyorum DLSS'te kullanırım kesinlikle. Şimdi AMD tarafta aynı fiyata 16 GB yüksek ayarlarda 4K verebiliyor saf güçte galiba ama FSR açınca görüntü gözle görülür şekilde kötüleşiyormuş. Ben hiç AMD ekran kartı kullanmadım eğer dediğiniz gibi bu fiyatlara 5060 Ti ve 5070 alınmayacaksa belki düşünebilirim fakat AMD ekran kartları sorunlu diye duydum çünkü o kadar para verdiğim bir ekran kartı sorun çıkarsın istemiyorum soğutma sistemi nasıl full ayarlarda oyun keyfime bakarken saatlerce sabit 60 derecede kalabiliyor mu? 5 yıl hiç sorunsuz yüksek ayarlarda dayanabilecek mi bunları düşünüyorum bu yüzden almaya yatkın değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.