MSI 5600 XT Gaming X boşta 60 derece normal mi?

Nicksizsahis

Hectopat
MSI 5600 XT Gaming X marka model ekran kartı kullanmaktayım. Normal şartlarda 50 dereceleri geçmeyen ekran kartı bugün 60 derecelere çıktı. Normal de oyunlarda falan hiç ısınmaz 50 derece civarların da durur fan açmazdı şimdi boşta iken 60 derecelerde sebebi nedir? Bir ekran kartını çıkartıp geri takmıştım ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim kullandığınız kart 60 dereceye kadar fan çalıştırmıyor. Genel olarak havaların ısınması ile alakalı olabilir.

Benim bildiğim kullandığınız kart 60 dereceye kadar fan çalıştırmıyor. Genel olarak havaların ısınması ile alakalı olabilir.
Aynen 60 dereceye kadar fan calıştırmıyor ama şuan kendim bilerek çalıştıyorum 60-65 dereceleri görüyor boşta iken. Ön kısım ısınıyor arka kısımda sıkıntı yok.

Aynen 60 dereceye kadar fan calıştırmıyor ama şu an kendim bilerek çalıştıyorum 60-65 dereceleri görüyor boşta iken. Ön kısım ısınıyor arka kısımda sıkıntı yok.

İşlemci ön tarafa yakın diye arka daha serin olabilir. Ama oyunlarda saçma sapan 80+ dereceler yoksa bir sıkıntı yok bence.

Boşta o dereceler biraz fazla çıkarıp takarken tam oturduğunuza emin misiniz? Termal macununa bakın bir de. Kasa modeliniz nedir?

Boşta o dereceler biraz fazla çıkarıp takarken tam oturduğunuza emin misiniz? Termal macununa bakın bir de. Kasa modeliniz nedir?
Kasa modelim aerocool airhawk dou mem(ram oluyor galiba 60 derece de gpu 60 derecede işlemci 60 derecede vrm 50 derece Tomahawk max ve sıvı soğutma var sıstemde bırde yan pencere acık
Afterburner üzerinden fan hızını %40 yapmayı dener misiniz?
aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…