Daha fazla
Hocam tabii ki sorun yaşanır ama sapphire’de sorun yaşarsam çözüm olmayacak. Asusta yolluyorum ups ile 2 hafta sonra bana iade ve değişim raporu yolluyorlar. Hiç uğraşmıyorum bile. Satış sonrası hizmette kartın gücü kadar önemli benim için. Sapphire için 1 ay bekledim , 1 ayın sonunda sorun görülmemiştir diyip geri yollamıslardı cinnet geçircektim. İletişim zaten hak getire servise yolladıktan sonra. Kargoya verdiklerini bile eve gelince öğrendim kart. Evde olmasam geri dönecekti.Almayın. 6600 XT alabilecekken markası için 6600'e düşmeyin.
Nitro+'ı alın geçin. Her marka sorun yaşatabilir; MSI ile de sorun yaşayabilirsiniz, ASUS ile de.
Tamam hocam. Sapphireyi denicem amazondan alıp zaten 30 gün iade hakkım var. Burdanda yazarım sonuçları. Haklısınız yani rx 590 eski kart, bu modelde sorun olmayabilir.Buna da bakın o zaman:
![]()
XFX Radeon RX 6600 XT Speedster QICK 308 RX-66XT8LBDQ 128 Bit GDDR6 8GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
XFX Radeon RX 6600 XT Speedster QICK 308 RX-66XT8LBDQ 128 Bit GDDR6 8GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.