Hocam tabii ki sorun yaşanır ama sapphire’de sorun yaşarsam çözüm olmayacak. Asusta yolluyorum ups ile 2 hafta sonra bana iade ve değişim raporu yolluyorlar. Hiç uğraşmıyorum bile. Satış sonrası hizmette kartın gücü kadar önemli benim için. Sapphire için 1 ay bekledim , 1 ayın sonunda sorun görülmemiştir diyip geri yollamıslardı cinnet geçircektim. İletişim zaten hak getire servise yolladıktan sonra. Kargoya verdiklerini bile eve gelince öğrendim kart. Evde olmasam geri dönecekti.
XFX Radeon RX 6600 XT Speedster QICK 308 RX-66XT8LBDQ 128 Bit GDDR6 8GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
XFX Radeon RX 6600 XT Speedster QICK 308 RX-66XT8LBDQ 128 Bit GDDR6 8GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Tamam hocam. Sapphireyi denicem amazondan alıp zaten 30 gün iade hakkım var. Burdanda yazarım sonuçları. Haklısınız yani rx 590 eski kart, bu modelde sorun olmayabilir.