MSI 7525 ver 1.0 için en iyi işlemci hangisidir?

Olabilir ama 65 nm bir işlemci ve yanlış hatırlamıyorsam 105 TDP'ye sahip. Soğutmayı iyi yapmak lazım. Deneyip ispatlamışlar mı?
Hocam bilmiyorum ancak bence bir şans var. Soğutmayı gerçekten iyi yapmak gerekir.
Hocam en kötüsünden P5KPL-AM SE veya G31M ES2L gibi anakartlar var, 100TL civarına bulunabiliyor. Yanına da 100TL civarına Q8400 alırsınız.
Hocam DDR3 düşünüyorum DDR2 şimdi ki oyuncular için berbat.

Hocam, bence @Yiğitt35'e kulak verin. Elinizdeki anakart ve işlemciyi set olarak 75-100 liradan satıverin. Sonra P5 veya G31 çipsetli bir anakart bulun. Risk almayın 65 nanometrelerle.
Mantıklı hocam deneyeceğim.
Hocam, bence @Yiğitt35'e kulak verin. Elinizdeki anakart ve işlemciyi set olarak 75-100 liradan satıverin. Sonra P5 veya G31 çipsetli bir anakart bulun. Risk almayın 65 nanometrelerle.
Hocam G41 ve üstü çipsetli vs. daha iyi olmaz mı?

Hocam G41 ve üstü çipsetli vs. daha iyi olmaz mı?
Elbette daha iyi olur ama DDR3 RAM destekli sanırım, RAM değişimi ve masrafı da çıkarabilir, bütçenizi bilmediğim için G41 demedim. Ayrıntısını @Yiğitt35 daha iyi biliyordur.

Şu postta, anakartın VRM yapısının Q6600 için riskli olduğu söylenmiş:

Şanslısınız ki Valorant'ı bugün indirdim, bir başkasının FPS testi için :) Q9550 - 6 GB DDR2 RAM - GT730 ile 900P en düşük ayarlarda ortalama 70 - 100 arası FPS aldım, ara sıra 50 FPS de görüyordum ama oyun %95 akıcıydı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı