MSI 870A-G54 BIOS Güncelleme

• Konuyu başlatan Cem Güney Demirel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.105
C

Cem Güney Demirel

Ziyaretçi
Benim ilk tavsiyem BIOS güncellemesi yapın. İşlemcinin çalışmasını sağlayan kodlar dahi güncellenmiş.

Anakart MSI 870A-G54, rica etsem yüklemem gereken BIOS'u gösterir misiniz? Daha önce de hiç BIOS yüklemedim, nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim.

Önceki BIOS'ları da içeriyor mu peki bu? Yani global sitesinde yaklaşık 15-20 tane BIOS linki var, hepsini ayrı ayrı kurmama gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir liste çıktı;

82515014.jpg
97495225.jpg

- - - Güncellendi - - -

Güncelleme rehberinizde ''Güncellemeye başlamadan önce güvenlik yazılımınızı ve arka planda çalışan bütün yazılımları kapatın!'' demişsiniz. Peki ben saat simgesindekiler dışında neleri kapatabilirim? Cidden bu tür şeyleri bilmiyorum, hiç denemedim hiç uğraşmadım. Sırf siz sorun düzelecek dediğiniz için BIOS yüklemeye çalışıyorum yoksa riske girip bu yüklemelerle uğraşacak durumum yok. Kaç gündür 2 tane konum var, siz ve modlar dışında cevap veren de yok.

Gereksiz cevaplar yerine konusunda uzman kişilerin tek cevapla işi halletmesi bizce çok daha iyi :) Sistem tepsisinde (sizin deyişinizle saat simgesinin orası) olanları kapatın. Bunun dışında fazladan bir şey yapmaya gerek yok. Olur da güncelleme sonrası sistem açılmazsa elektriği kesip BIOS pilini çıkartın ve 2 dakika sonra geri takıp sistemi açın.

Peki bu güncelleme sonrasında parçaların, özellikle RAM'lerin fazla elektrik kullanma gibi bir şeyi olabilir mi? Atıyorum 0.9 volttan 1.6 ya çıkması gibi.

BIOS güncelledikten sonra önceki haline döndürme şansım var mı? Misal başkasında olmaz ama ben de olabilir; sistemde yavaşlamalar, hatalar vs. sorunlar çıkabilir. Böyle bir şeyde sistem geri yükleme gibi BIOS'u da geri yükleyebiliyor muyuz?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı