MSI 970 Gaming 4 RAM Takınca Sistem Açılmıyor

oturansincap

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikler herkese iyi forumlar dilerim, sistemim bu :
  • İşlemci → Amd FX X6 6300 4.10GHz
  • Anakart → MSI 970 Gaming
  • Ekran Kartı → Asus R9 270X
  • Cpu Fan → Red Scorpion II
  • Hard Disk → Caviar Blue 1TB
  • RAM → 2x4 GB 1600MHz Gskill
  • SSD → Transcend 370S series 128GB
  • Kasa → Zalman Z3 Plus
  • Power Supply → FSP Hyper 700w 85+

Şu an gördüğünüz gibi 2x4 GB GSkill 1600MHz RAM takılı. Bugün 2 adet daha Gskill 1600 MHz DDR3 2x4 RAMaldım. Fakat 4 RAM takınca monitörlerime görüntü gelmiyor. 3 RAM takınca yani 12 GB yapınca oluyor hiçbir sıkıntı yok. Tek tek her slotta farklı farklı 3 RAM denedim. Her RAM slotum ve RAM'im çalışıyor hiçbirinde sıkıntı yok. Ekran kartım zaten destekliyor. MSI BIOS'un son güncellemesini yaptım. OC bölümünde DRAM frekansı da 1600MHz yaptım yine de olmuyor 4 RAM. :( Çıldırmak üzereyim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..

Ramlerde ve anakartta sorun olmadığına emin olduysanız, bir elektronikçide psu'nuzu ampermetre ile ölçtürün bakalım.

Kardeşim bence git Oem satan bir bilgisayarcıya çıkarsın sana yeni bir 1600 mhz ram taksın sorun devam ediyor mu bakıver ya da arkadaşlarında 1600 mhz ram varsa ödünç al onlarınkini dene büyük ihtimal sorunu bulursun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı