MSI-970 GAMING Anakartı nasıl ?

CPlus

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu anakart üzerine normal bir sistem kurulur mu? Geliştirilebilir mi veya alamaya değer mi ?
Ucuza nereden bulabilirim ?
Nasıl bir sistem kurmalıyım alırsam ?
Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Alırsanız AMD sistem kurmak zorundasınız. Tavsiyem bütçe varsa Intel olması.
maalesef bütçem kısıtlı :( Intel'e para kazandıkça geçmeyi düşünüyorum. dolar böyle yükseldikçe intel almam biraz dahada zorlaşıyor
" bilgisayar toplamayı düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz ? "

Şuanda bahsettiğin anakarti kullanıyorum ve üzerinde FX 8350 ile GTX 760 var. Zalman Z11 plus içerisinde işlemci soğutucu olarakta Hyper 412s taktım. Fonlarıyla oynadığım için biraz ses geliyor ama ne ısınma sorunum var nede baska derdim. Kulaklığımı takar oyunuma bakarım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Şuanda bahsettiğin anakarti kullanıyorum ve üzerinde FX 8350 ile GTX 760 var. Zalman Z11 plus içerisinde işlemci soğutucu olarakta Hyper 412s taktım. Fonlarıyla oynadığım için biraz ses geliyor ama ne ısınma sorunum var nede baska derdim. Kulaklığımı takar oyunuma bakarım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
zaten ben grafik fazla çalışmayacağım o yüzden bende fazla sıkıntı çıkarmaz ama ilerde grafik çalışa da bilirim
aydınlattığınız bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim (y)

En iyisi sen verebileceğin bütçeyi ve monitörün dahil olup olmayacağını söyle, biz yardımcı olmaya çalışalım.
Fiyat aralığım : 1200-1600 daha düşüre de bilirseniz benim için çok çok iyi olur
Bilgisayarı Kullanacağım alan : Programcılık Yazılım Visual Studio, Dw, Fl ve Ps ama ağırlıklı olarak kod çalışacağım Ps Fl basit ara işler için.
SSD+HDD ama Elimde 320 Gb 7200 Rpm HDD var 2 tn 720 gb laptop hard diskleri var
Kasa ve PowerSuply lazım
Ekran İhtiyacım boyutları standart, gözü pek yormayan, Ips Ekran da olabilir ama elimde kare lcd var eğer gerek görmüyorsanız ekrana
düşündüğüm işlemci FX6300

Fiyat benim için çok önemli

Mesaj: {zaten dediğim gibi ağırlık olarak yazılımla uğraşacağım benim için performans ilerde ekran kartı alırım yani powersupply veya kasadan kısmamıza gerek yok 1 sene içinde makineyi daha iyi sistem haline getirmeye çalışacağım işlemci ekran kartı flaan alabilirim 'bilgisayar toplamadan fazla anlamam ama şansa bak bilgisayarcıyım :) '}

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..

1600TL butceye PC Mate onermek? Muhtesem :)

i5-4460
MSI H81M-P33
MSI GTX750Ti Twin Frozr
GSKILL Ripjaws 4GB 1600MHz
Zalman Z3 Plus
Zalman ZM500-LE

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı