MSI 970 ve FX-8300 sistem görüntü vermiyor

google

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Elimdeki mevcut PC'de yükseltme yapmak istedim bu yüzden yeni anakart, RAM ve işlemci aldım. Marka ve modellerini yazıyorum.

• Anakart: MSI 970 GAMING AMD AM3+ DDR3 2133MHz Sata 3 USB 3.0 ATX Gaming Anakart
  • İşlemci : AMD FX 8300 8Core 16Mb 3,3Ghz BOX (AM3+)
  • RAM : Kllisre DDR3 8 GB RAM 1600MHz No ECC Desktop PC Memory 240-pins System High Compatible
Bu yazdıklarım yeni aldıklarımdı, eski sistemimde olanlar ise:
  • Kasa : 390W PSU
  • Cooler Master kasa
  • Ekran kartı: Sapphire HD 5570 1GB D3 DP
  • Seagate HDD 250 GB
  • Ses kartı
  • Ethernet kartı
  • DVD RW vs
Yeni anakartı, işlemciyi, RAM'i kasaya tüm kabloları eksiksiz (güç, sistem, Sata, fanlar)
monitör bağlantısı DVI kablo ile anakarta taktığım ekran kartına bağlıyorum. Sonuç çalıştırıyorum her şey çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Açılışta BIOS sesi de yok. Onboard ekran kartı olmadığı için BIOS güncelleme sorunu olduğunu düşündüm ama görüntü gelmeden güncelleme yapamıyorum. Model itibariyle Flashback BIOS güncelleme nasıl yaparım bilmiyorum. Ayrıca bu benim 2. yeni anakartım geçen hafta aldığım anakartı aynı sebepten iade etmiştim. Anakart ve RAM uyumsuzluğu olduğunu düşünmüştüm. İade ettiğim anakart Asus M5A97 LE R2.0. Aynı sorun devam ediyor. RAM sorunu diyenler olabilir aldığım yerle irtibata geçtim özellikle aldığım MSI anakart modeli ile test ettiler sorun yok dediler.
Ekran kartı arızalı değil çalışmayınca eski sistemi bir araya getiriyorum sorunsuz çalışıyor. Ekran kartı anakart ile uyumsuz olabilir mi? Belki olabilir ama emin değilim.

Tavsiyesi olan varsa merakla söyleyeceklerini beklerim.

Sistemi sıfırmı aldın? Sıfır aldıysan parçaları iade et. Bende FX kullanıyorum ama sıfır almak mantıklı değil şu zamanda.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı