MSI 970A G43 tabanlı sistem

Kesinlikle hayır, 8GB ram'in nesini düşüreceksiniz? PCS+ içeren bir sistem toplanıyorken 4GB ram neyin kafasında bunu yazan arkadaşlar? 120GB SSD kimin işini görecek? Bunları yazan arkadaşların mevcut sistemleri nedir? Çay yerine milli içkimiz olan ayranı mı içmişler sabah sabah bu SAÇMALIKLARI yazarken?

Bir şeyin değişmesi gerekiyorsa güç kaynağı değişmelidir.
Ya Mert, işte sen bu yüzden forumda kalmalısın.

Eğer bütçe yeterli değilse SSD olmasa da olur veya ekran kartı vb. donanımdan kısıp da SSD almak mantıklı gelmiyor bana. Neticede ileride de alınabilecek bir şey, gidip de diğer donanımlardan kısmanın gereği yok. Fakat şu anki bütçesiyle arkadaşın durumu yeterli ise bütçeye göre 120 GB ve üstü bir SSD alması erişim ve hız açısından fayda sağlar.
Güzel kardeşim ben de ondan bahsediyorum. Ben RAM yada başka birş eylerden de kıs demedim. Yeni bir sistem kuruyorsan SSD olacak ya olmalı yani. Ben sadece öneride bulundum. Konuyu anlamadan konuşmak laf kalabalığından başka bir şeye yaramaz. Ayranı içen arkadaş arada bizi de kattı üstüne de devam ediyor :) Neyse konu dağılmasın iyi akşamlar...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı