970A-G45 anakartına GTX 750 Ti ekran kartı almak istiyorum fakat uyumludur mudur, bunu nereden öğrenebilirim?
970A-G45 anakartına GTX 750 Ti ekran kartı almak istiyorum fakat uyumludur mudur, bunu nereden öğrenebilirim?
Tamamdır, sağolun.Takabilirsin hocam ekran kartı giriş yuvası olan her anakarta takılabilir. Yani PCI Express sulotu olan her anakartlarla uyumludur.
Hangi işlemci ile kullanacaksınız?Tamamdır, sağolun.
X4 955 BE ile kullanmaktayım ama yavaştan sisteme bi upgrade yapmak istiyorum zaten oynadığım oyunlar rekabetçi oyunlar.FX tarzı bir işlemci almak istiyorum ama uyumlu bilmiyorum.Hangi işlemci ile kullanacaksınız?
X4 955 BE ile kullanmaktayım ama yavaştan sisteme bir upgrade yapmak istiyorum zaten oynadığım oyunlar rekabetçi oyunlar. FX tarzı bir işlemci almak istiyorum ama uyumlu bilmiyorum.
Bende i5 3570 ile kullanıyorum.X4 955 BE ile kullanmaktayım ama yavaştan sisteme bi upgrade yapmak istiyorum zaten oynadığım oyunlar rekabetçi oyunlar.FX tarzı bir işlemci almak istiyorum ama uyumlu bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.