zEne Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #1 MSI 970A-G45 marka anakarta sahibim. Anakartta BIOS çipini bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Bu attığım görseldeki yeşil etiketli alan olabilir mi?
MSI 970A-G45 marka anakarta sahibim. Anakartta BIOS çipini bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Bu attığım görseldeki yeşil etiketli alan olabilir mi?
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.418 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #2 Dikkatli gözle bakarsanız şu çipi göreceksiniz. Anakart üzerinde yazılı olur genellikle M_BIOS gibi vs. ibareler ile. Artı 0 Eksi
Dikkatli gözle bakarsanız şu çipi göreceksiniz. Anakart üzerinde yazılı olur genellikle M_BIOS gibi vs. ibareler ile.
KS KS zEne Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #3 Revainer dedi: Dikkatli gözle bakarsanız şu çipi göreceksiniz. Anakart üzerinde yazılı olur genellikle M_BIOS gibi vs. ibareler ile. Eki Görüntüle 1512813 Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım bayağı bir baktım da bende forum açayım dedim hocam. Artı 0 Eksi
Revainer dedi: Dikkatli gözle bakarsanız şu çipi göreceksiniz. Anakart üzerinde yazılı olur genellikle M_BIOS gibi vs. ibareler ile. Eki Görüntüle 1512813 Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım bayağı bir baktım da bende forum açayım dedim hocam.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 9 Eylül 2022 #4 SPI pinlerinin yanındaki büyük ihtimalle evet. Artı 0 Eksi