MSI 970A G46 BIOS nasıl kurtarılır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, MSI 970A G46 anakartım 4 LED'i yanmakta olup anakartta güç olmasına rağmen görüntü alamıyorum. RAM ve ekran kartını başka PC'de denedim sorun çıkmadı. BIOS sıfırladıktan sonra oldu bende BIOS'un silindiğini veya bozulduğunu düşünüyorum. Bunu kendimiz düzeltebilir miyiz? Kartın garantisi yok tamircilere düşürmek istemiyorum kartı.
Yardımcı olacak kimse yok mu?

Son düzenleme:
4+4 CPU pin girişinin yanında 4 tane LED var hepside yanıyor. Bios pilinin bitmesi diye birşey duydum veya bulsun uçması bu durumda benim yapacağım birşey var mıdır?
Mikail bey yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
O LED'ler CPU faz modunu belirtiyormuş, yaşadığınız sorun ile bir alakası yok.

Tavsiyem ilk olarak anakart üzerindeki JBAT1 Jumper'ı ile BIOS'u sıfırlamanız olacaktır. Sistemi kapatın ve Jumper'ı söküp Clear Data konumuna getirin. 1 dakika sonra da Keep Data konumuna getirip sistemi açın.

Sorun devam ederse kısa devre ihtimaline karşı anakartı sökün ve kasa dışında montajını yapıp çalıştırın.

369257

Ceza yedim kusura bakmayın. FX 8350 gskıll 2x4gb 2133 mhz ram hıghpower 750 watt psu gt 1030 ekran kartı
Mikail bey klavyeyi usb portuna taktığım zaman klavyeyi görmüyor fakat telefonu şarj alması için taktığımda alıyor güç kartta var yalnız işlem olmuyor kesinlikle bu da beni bıos sorununa götürüyor bilmem yalnış mıyım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı