MSI 970A G46 ve FX 8320 sistemde görüntü gelmiyor

darksider

Hectopat
Akrabamın bilgisayarı bir anda çalışmayı durdurmuş. Bilgisayarı kontrol ettim fakat anakartta 4 LED ışık birden yanıyor ve sistem fanlar çalışmasına rağmen işlemci sesi gelmiyor. Klavyede ışık yok ve monitöre de görüntü vermiyor.

Sistem özellikleri;
  • MSI 970A G46 anakart
  • FX 8320 işlemci
  • 2×4 Kingston 1600 MHz RAM
Yaptığım işlemler;
  • Başka bir PSU ile denedim sonuç aynı
  • RAM'leri tek tek denedim ve yerlerini değiştirdim sonuç yine aynı

Son düzenleyen: Moderatör:
4+4 Girişli 4 Pinli Kablonun 1 tanesi eksik anakartın üzerindeki. o halde nasıl kullanmışsa bilmiyorum. power supply şuan şüpheli.
Evet o benimde dikkatimi çekti ama 650w psu yla da denedim sonuç aynı. Bugün bilgisayarı bilgisayarcıya bıraktım en geç pazartesi teslim edicekler, eğer bulabilirlerse ne sorunu olduğunu buraya yazarım

Bilgisayarcıda anakart bozuk diğer bileşenler sağlam çıktı. Sanırım kalan sağlam parçaları satacağız. Konu kapanabilir ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

Aynı sorun bende de oluyordu genelde işlemciyi çıkarıp tekrar takınca baslamiyor du bilgisayar bende ekran kartını ve ramlari çıkarıp calistiriyordum sonra kapatıp ramlari takip tekrar çalıştırıyor dum en son tekrar kapatıp ekran kartını da takip calistiriyordum düzenliyordu . Benim anakartta dahili ekran kartı olduğu için bu sorunu yaşıyordum dene bir istersen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı