Msi 970A G46 vs G43

  • Konuyu başlatan serifcan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 4B
Kasaya ait olan öndeki Usb 3.0 portlarını kullanamıyorsunuz. Ancak Usb 3.0 to 2.0 kablosu ile 2.0 hızında kullanabilirsiniz.
Sata 3.0 için kullanım klavuzuna bakacaktım ancak bulamadım. Bulunca döneceğim.
 
Birde G46'da seri port bulunuyor.

AMD 970 G46 chipset basedAMD 970 G43 chipset based
Tamamı Katı Kapasitör Solid CAPAll Solid CAP
OC Genie II: Kolay Hızaşırtma teknolojisiOC Genie II: Easy Overclocking Technology
USB 3.0 ve SATA 6Gb/snSupport USB 3.0 and SATA 6Gb/s
Kayıpsız 24bit/192kHz HD Ses
[TBODY] [/TBODY]
 
G46 kullanıyorum. Sıkıntı duymadım. Alırken dikkatli incelememişim. Ön USB 3.0 kullanımıyordum ancak kasam yardıma koştu. Öncül nesil kasam USB 3.0 mavi kabloları direk su soğutmadan çıkarttığım arkadaki 3.0 lara taktım. Egsoz gibim havalı oldu kasa valla... Arka girişleri kullanamıyorum ancak PCI x1 kart almayı düşünüyorum 4 çıkış veren. Öndekileri kullanmama yarayan kart henüz bulamadım.
 
Kasanın önde 3.0 bağlantı yuvaları vardı. Ancak öncül nesil olduğundan bağlantı kablosunun ucu anakart üstü için değil arkadan almaya yarayan normal USB 3.0 bağlantı jakıydı. Su soğutmadan çıkartıp arkaya direkt taktım. Arkadaki 2 adet iptal ama zaten arkadan pek kullanmam klavye veya wi-fi dışında.
Allah'ın sevdiği kuluymuşum kasa anakarta uydu.
PCI x1 kart aradım ancak istediğim gibi 3.0 bulamadım. Arkaya 4 adet veren üstünde de kasanın önündekilere bağlantı sağlayan 2 yuvalı istiyorum. İnternette ve adana cumhuriyetinde çok gezdim bulamadım. Yeni çıktıysa bilmem. Bulursan böyle bir kart alıp kullanacaksın veya dönüştürücü aparat alıp arkadakilere bağlayacaksın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı