A aqu1nox Centipat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3 19 Mayıs 2020 #1 MSI 970A SLI Krait Edition AM3+ anakartım var ve MSI GTX1650 Super GDDR6 ekran kartı almayı planlıyorum ama anakart GDDR6 destekliyor mu bilmiyorum bilen varsa yardımıcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2020
MSI 970A SLI Krait Edition AM3+ anakartım var ve MSI GTX1650 Super GDDR6 ekran kartı almayı planlıyorum ama anakart GDDR6 destekliyor mu bilmiyorum bilen varsa yardımıcı olabilir mi?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 19 Mayıs 2020 #2 Evet, kullanabilirsiniz ancak hangi işlemci ile kullanacaksınız? 970 çipseti içerisinde kullanılan işlemciler darboğaz yapma ihtimalleri çok yüksek.
Evet, kullanabilirsiniz ancak hangi işlemci ile kullanacaksınız? 970 çipseti içerisinde kullanılan işlemciler darboğaz yapma ihtimalleri çok yüksek.
A aqu1nox Centipat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3 20 Mayıs 2020 #3 enes.wtp dedi: Evet, kullanabilirsiniz ancak hangi işlemci ile kullanacaksınız? 970 çipseti içerisinde kullanılan işlemciler darboğaz yapma ihtimalleri çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım bozuk. Yazın yeni sistem toplayacağım şuan idarelik alıyorum burda sordum bi kaç ay darboğaz bi sorun teşkil etmiyormuş.
enes.wtp dedi: Evet, kullanabilirsiniz ancak hangi işlemci ile kullanacaksınız? 970 çipseti içerisinde kullanılan işlemciler darboğaz yapma ihtimalleri çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım bozuk. Yazın yeni sistem toplayacağım şuan idarelik alıyorum burda sordum bi kaç ay darboğaz bi sorun teşkil etmiyormuş.