MSI 970A ve FX 8300 performansı

M.ali

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar toplamayı düşünüyorum lâkin ana karta okadar para vermeyi düşünmüyorum . Ama bazı arkadaşlarım sistemin iyiyse iyi bir anakart al felan dediler . Benimde kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim .. Sistemim :
İslemci. AMD FX x8 8300 3.3 ghz
Ekran kartı : MSI r7 370 amd gaming 2gb 256 bit
RAM : 4×2 = 8 GB kingston
SSD: 250 gb Samsung
Anakart : MSI 970A - g43 AMD 970+sb950

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok para vermek istemiyorsan eğer ekran kartını degistirmeni tavsiye ederim işlemci için biraz düşük kalmış ben aynı işlemci ile RX 580 8 GB kullanıyor um sıkıntisiz overclock lu şekilde pubg 65 90 FPS ultra tüm ayarlar açık şekilde yaklaşık 6.5-7.0 GB ekran kartı kullanıyor.

Ekran kartını satıp ikinci el bir ekran kartı alırsan overclock ile iyi performans yakalayabilirsin.

O GPU RAM'i değil normal RAM kullanımı olmasın?

O gpu rami değil normal ram kullanımı olmasın?
Yok GPU RAM'i 8 GB olduğu için ortalama 5800 MB bazen 6700 civarına çıkıyor. internetten de bakabilirsiniz YouTube de videoları var FX 8300 + RX 580 8 GB PUBG testleri.

İkinci el alacaksın heralde? 990 chipsetli bulabilirsen daha iyi olur bulamazsan o da iyidir. Sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum bende Gaming modeli var o anakartin Fx8350 ile kullanıyorum sıkıntı olmuyor 5-6 yıldır bende. Şimdi de ddr4 e geçtim saticam onları hafta içi sipariş ettiğim parçalar gelecek. Ama yeni topliyorsaniz biraz maliyetli olacak ama siz de dd4 e geçin derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…