MSI 970A ve FX 8300 performansı

• Konuyu başlatan M.ali
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 602

M.ali

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar toplamayı düşünüyorum lâkin ana karta okadar para vermeyi düşünmüyorum . Ama bazı arkadaşlarım sistemin iyiyse iyi bir anakart al felan dediler . Benimde kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim .. Sistemim :
İslemci. AMD FX x8 8300 3.3 ghz
Ekran kartı : MSI r7 370 amd gaming 2gb 256 bit
RAM : 4×2 = 8 GB kingston
SSD: 250 gb Samsung
Anakart : MSI 970A - g43 AMD 970+sb950

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok para vermek istemiyorsan eğer ekran kartını degistirmeni tavsiye ederim işlemci için biraz düşük kalmış ben aynı işlemci ile RX 580 8 GB kullanıyor um sıkıntisiz overclock lu şekilde pubg 65 90 FPS ultra tüm ayarlar açık şekilde yaklaşık 6.5-7.0 GB ekran kartı kullanıyor.

Ekran kartını satıp ikinci el bir ekran kartı alırsan overclock ile iyi performans yakalayabilirsin.

Çok para vermek istemiyorsan eğer ekran kartını degistirmeni tavsiye ederim işlemci için biraz düşük kalmış ben aynı işlemci ile RX 580 8 GB kullanıyor um sıkıntisiz overclock lu şekilde pubg 65 90 FPS ultra tüm ayarlar açık şekilde yaklaşık 6.5-7.0 GB ekran kartı kullanıyor.

Ekran kartını satıp ikinci el bir ekran kartı alırsan overclock ile iyi performans yakalayabilirsin.
O GPU RAM'i değil normal RAM kullanımı olmasın?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el alacaksın heralde? 990 chipsetli bulabilirsen daha iyi olur bulamazsan o da iyidir. Sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum bende Gaming modeli var o anakartin Fx8350 ile kullanıyorum sıkıntı olmuyor 5-6 yıldır bende. Şimdi de ddr4 e geçtim saticam onları hafta içi sipariş ettiğim parçalar gelecek. Ama yeni topliyorsaniz biraz maliyetli olacak ama siz de dd4 e geçin derim ben :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı