MSI 980 TI Alınmalı mı?

BySc

Megapat
Daha fazla  
MSI GTX 980Ti Lightning ekran kartı alınmalı mı yoksa beklenip Pascal mimarisine sahip bir ekran kartı mı alınmalı? Finallerden sonra yeni bir masaüstü bilgisayar toplamayı planlıyorum da daha fazla beklemenin bana bir faydası olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI GTX 980Ti Lightning ekran kartı alınmalı mı yoksa beklenip Pascal mimarisine sahip bir ekran kartı mı alınmalı? Finallerden sonra yeni bir masaüstü bilgisayar toplamayı planlıyorum da daha fazla beklemenin bana bir faydası olur mu?

Bütçe uygunsa alabilirsin.
Pascal mimarisini bekleme. GTX 980 Ti 2K çözünürlükte bile yıllarca yetecektir.
Ben Evga GTX 980 Ti Superclocked kullanıyorum. Çok memnunum.

Yani bütçe aslına bakacak olursanız 3500 den fazla veremem ekran kartına öğrenci halimle zaten alacak parayı anca biriktirdim ancak pascal mimarili ekran kartları 3500+ bir fiyata sahip olacaksa MSI Gtx 980 TI Lightning almak daha mantıklı geliyor şuan bana.

Düzenleme: İmla ve gereksiz harfler.

GTX980ti alacaksan amazon güzel indirimler yapıyor takip etmeni tavsiye ederim. Vergi ve kargo dahil 2300-2500TL arasında GTX980Ti bulabilirsin.

Amazon kadar müşteri memnuniyetini gözeten ve ürününün arkasında duran başka bir firma görmedim. Ben SSD disk aldım bir sorun çıkmadığı için garanti ile sorunum yok henüz. Ancak forumlarda ürün değişimi yapanlar var. Onlardan öğrendiğim kadarıyla amazona kargo ile gönderiyorsunuz ürünü. Gönderirken kargo ücretini siz veriyorsunuz öncelikle. Sonrasında tamir veya değişimden sonra ücretsiz olarak gönderiliyor ve sizin gönderdiğiniz kargo ücreti de size geri ödeniyor. Yani sonuçta ücretsiz olarak göndermiş oluyorsunuz.

Forumlarda 2200-2300 arası amazondan alınma ve genelde Evga marka GTX 980Ti satışları mevcut. Elden kontrol ederek alma imkanı varsa düşünebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı